Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Belhandamsı bir sezon olmasın reis.Lemina'dan sonraki hedefim Adem Zorgane![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandamsı bir sezon olmasın reis.Lemina'dan sonraki hedefim Adem Zorgane![]()
Tam aradığımız 1 orta saha reis.Wendell tarzı 1 adama 25 milyon euro vermek yerine iyi olur bence..Belhandamsı bir sezon olmasın reis.
Ben ilk defa görmüyorum hocamBen ilk defa aldigimiz ve yatirim yaptigimiz bi futbolcuyu kötülemek,aşağılamak için taraftarin özel çaba sarfettigini gördüm.engeli basiyorum artik.surda söyle yorum yapmışlar,bazi taraftarlar memnun değiller,su maçta soyle hatalar yapmış falan.cimbizla secip aliyosunuz resmen.abdulkerim her ne kadar sakatlik etkisi olsa da,şampiyonluk yolunda son 6 hafta abdulkerim kadar rezil olanıni gormedim acikcasi,geçen sezona kadar.davinson bile kaç maç bocaladi.ayip yahu.berkan tek başına 2 prag macinda 5 gol yedirdi
Ben baştan Wendel için ayrılan bütçeye ve zamana israf diyorum. Zenit'e gidip en önemli oyuncusunu uygun fiyata pazarlıkla alabileeğimizi düşünmeleri bir yana, Wendel doğru isim mi ona da katılmıyorumÖyle değil rdas. Bir zemin olusturuyorsun sonuçta o mesele tamamen kapanmadı. Jellert konusunda da yazdım herkes Doue GS de derken Jelert için bizde oynayacağını düşünüyorum demiştim. Ki Ozaman da Jelert defteri kapandı denmişti.
Wendel halen alternatiflerden birisi
kristensen hususunda acele edilmiştir
a.w.b. alma ihtimali vardı ise beklemeliydik
sağ bekte balperi oynatırdık bi süre
Renkdaş ben bu profil mevzusuna bir kere daha dayanmıştım. Aradigimiz „O PROFİL“ diye bir şey yok. Bazi arkadaşlarımız „o profil“ deyimine takmış durumda çünkü. Scout ekibi bir oyuncu havuzu oluşturuyor Teknik heyet ise oyuncunun nasıl özellikleri olması gerektiği bir liste oluşturur genelde. Zaten „O Profil“deki oyuncuyu bulman mümkün değildir. İsteniyor ki oyuncu dikine oynasın, tempolu olsun, ikili mücadeleden kaçınmasin, kaleye yakın olsun vs. Ee bu profildeki oyuncu zaten komple bir oyuncudur böyle bir oyuncuyu istemeyen kulüp de yoktur onu geçtim alabileceğimiz öyle bir oyuncu piyasada yok zaten.Ben baştan Wendel için ayrılan bütçeye ve zamana israf diyorum. Zenit'e gidip en önemli oyuncusunu uygun fiyata pazarlıkla alabileeğimizi düşünmeleri bir yana, Wendel doğru isim mi ona da katılmıyorum
Wendel hala alternatif diyelim, Ezequiel Fernandez'i de alma şansımız doğdu. Wendel'i de o esnada kabul ettiler, neye göre karar vereceğiz alakasız iki topçu.
Tartışıldı burda zaten. Wendel gelirse işin sonunda Torreira-Berkan-Wendel'e gider mevzu. İstanbulspor'a karşı Torreira-Wendel-Mertens oynasın diye mi 20+ verip tarihin en yüksek ücretini vereceğiz. Üstelik bu rekor transfer de Rusya liginden gelmiş olacak.
Yıldız kumaşı varrios baya balon birine benziyor daha net tercihlere gitmeyi yeğlerim.