Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.215
- 1.871
- 1.198
Rios’un kulübü hani 76 milyon Euro istiyordu 16 milyon Euro ya mı düşmüşler bence Rios transferi olmaz alacağımız oyuncu Avrupa da oynayan bir oyuncu olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rios'a onay vereceğimizi sanmam. Güney Amerikalılar'ın milli maçları ile kulüp maçlarındaki performans apayrı oluyor. Buna aldanıp riske girecek şansımız yok. Uzun süredir takip edildiğini de düşünmüyorum.
Gidip EPL'den bir takım 15-20 verir kumar oynar anlarım da bizim öyle bir durumumuz yok.
İyi olur zira biraz ayağımızı Zorgane göre uzatmalıyız heis
76 milyon Euro yalan.Oyle bir rakamı kim verir.Rios’un kulübü hani 76 milyon Euro istiyordu 16 milyon Euro ya mı düşmüşler bence Rios transferi olmaz alacağımız oyuncu Avrupa da oynayan bir oyuncu olabilir
Ben bu sene fazla Lig izleyemedim kanks..Adamı palmeirasta 5-10 maç civarı izlese izlese @Murat Durmaz izlemiştir. Ben palöeiras maçlarını izlediğim oldu ama hiç dikkatimi çekmedi
Riosun full maçını atın
Balon mu değil mi 2 dk da ortaya çıkartiyim
Donusum kaçınılmaz futbol da mesela biz 2000 yılından sonra hiç 3 yıl üst üste şampiyon olamadık bu da dış faktorlerin yanında kadro da dönüşüm yapılmadığı için.Kimin ederi veriliyorsa göndereceksin, Abdülkerim 10+ her türlü yollarım, Kohn 7+ her türlü yollarım, kimse vazgeçilmez değil kimsenin yeri dolmaz değil, kimse bedavaya oynamıyor.
Bence, Copa'nin ilk onbirine layik bir oyun sergiledi.Rios‘u izleyen varmi? Nasil topcu bu herif?
Bu teklifin reddedildiği haberi verildi dün hatta menajeri bile konuştu böyle bir teklif geldi ama Köhn GS'de kalacak hedefi CL'de oynamak diye.Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da bundan sonraki hamle sol beke olursa kimse şaşırmasın. Spartak Moskova Köhn için nakit 8 milyon Euro teklif etti. Benim aldığım bilgi gideceği yönünde. Galatasaray sol beke hamle yapacak."
Bıravo sinan yillardir dedigimizi soylemisBerk Göl: " Anlaşıyorsun sonra telefonları açmıyor, sonra diyor ki biz özel uçak istiyoruz. Ona da okey diyorlar sonra yine telefonları açmıyor. Sonra diyor ki biz zam istiyoruz imza parası istiyoruz. Böyle bir süreç yaşandı Doue’de…"
Sinan Yılmaz: " Zenit, savaş var, UEFA men etmiş, Wendel oynamak istemiyor 20 milyon € teklif var ama adamlar satmıyor.
Galatasaray’da da, Yunus geçen sene “Ben gideyim” diyor. Tamam canım git. Berkan “Ben üzüldüm gideyim” diyor. Tamam git. Berkan dönmese şampiyonluğu kaçıracaktın belki adam son haftalarda attığı gollerle seni diriltti. Şimdi Emin Bayram ümit milli takımı yıldızı, alt yapındaki en parlak oyuncu, “Ben gideceğim” diyor. Tamam git.
Böyle bir kulüp yönetim şekli var mı?"