Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Belözoğlu bugün futbol oynuyor olsa ve yine bizim alt yapıdan yetişmiş olsa 60 milyon euroya satmıştık.

Bu herif gibi bir orta saha daha türk topraklarından hem yetişmedi hem de açık açık söylüyorum dışardan da gelmedi.

Ciddi söylüyorum ki Emre'nin şanssızlığı oynadığı dönemdi. O dönemde de elbette iki yönlü orta sahalar kıymetliydi ama şimdiki kadar hayati bir pozisyon değildi, olmazsa olmaz değildi. Çünkü futbola 10 numaranın hakim olduğu zamanlarda oynuyordu.

Prime Emre Belözoğlu günümüzde dünyanın her takımında forma giyer.

Edit: Arda Güler'i de top niyetine yer.

Brezilya basınını görünce aklıma Mostafa Mohamed transfer süreci ve mısır medyası geldi. Felaketti haberler. Rabbim bize benzer bir süreç yaşatmasın. Oralarda daha topu almayız umarım.

15 20 görülmüşken ben olsam ilici zorlarım

rusyayi kabul ettiyse bizi hayli hayli eder

ama elli ki hoca bizim kafamizdaki gibi bir ihtiyaç görmüyor

hoca mutlaka ceza sahasına gidip gol asist de yapacak adam istiyor

mctominay böyle bir adam

wendel gibi ayağı temiz olursa daha da iyi olur fikri de var belli ki

Trabzonspor, Stefan Savic’i KAP’a bildirdi.

💰 Bonservis: Yok
💵 Yıllık Ücret: 2.5 M €
✍🏻 İmza Ücreti: 1.5 M €

15m euroya rahat alınır Rios da hiç o paralara değecek bir adam olduğunu zannetmiyorum. Umarım bizimkiler sadece copa america maçlarını izleyip düşmemiştir herifin peşine. Adamın kariyerinden Copa Amerikayı çıkar ortalama vasat bir orta saha gibi duruyor.

berge sheffield united ve burnley gibi championship takımlarından öteye gidememiş 2 metrelik bir kalas nasıl daha az riskli oluyor ki
amrabat keza herif mabadını kaldıramıyordu kaan ayhandan fazlası nedir de onun yerine oynatacağız
Kayhan Tamer
Forumdan araklama transfer duyumları olan Kaya Temel
Hmm
Hilmi bunu enteresan buldu
1722012358007.webp

5 dk izledim riosun savunmayla alakası yok

Sertlik yok

Demirbay gibi aynı top bunlara geçince ve çevresi müsaitse top istiyo

Biraz top sürüp vücut çalımı deniyo o kadar

Koşarken adımı uzun atıyo fiziği de iyi olduğu için sanki dehşet top oynuyomuş havası yaratıyo tam futbol cahillerinin kanacağı tip

Ama biz bu tuzağa düşmeyiz

da paulları federico valverdeleri rezili rüsva eden böylesine bir ismi takımımıza katmamız elzemdir

Şey çok enterasan adam topu çok rahat rakibinden kurtarıyor, topu saklıyor demiyorum Arda nın yaptığı topu saklamaktı mesela vucudunu koyar topa doğru yatar o topun kendinde kalmasını sağlardı Rios karşısında rakip yaldır yaldır üstüne koşuyor topu o kadar rahat bir sağa/sola çekmesiyle rakipten kurtarıyor ki sanırım Kerem Demirbay dan hatta geçen sene Sergio dan en çok beklediğimiz şey bu oldu her ikisi de ciddi baskı yedikleri zaman saçmalıyor önündeki takım arkadaşına pas atamayacak duruma geliyordu daha doğrusu bir maç bunu çok iyi yaparken 5 maç batırıyorlardı

Acaba hep böyle bir oyuncu mu orası önemli

Sen kimi istersin amirim
Eger hocanin istedigi profilden yola cikarsak ve Turkiye rekorunu kirmak istiyorsak, ki bunun icin 20+ milyon eurolar konusulmali, o zaman zor da olsa bunlardan birine gitmek lazim:

Gonul ister Fofana ama Turkiye'yi istemeyen oyuncuyu bunlar ikna edemez o yuzden yazmiyorum onu.

Scott McTominay, sahsen cok hocanin anlattigi profile uydugunu dusunmuyorum ben cogunun aksine ama burada is yapar eger adaptasyon sorunu yasamazsa.

Rabiot; iki senelik sozlesme teklifinde bulunsak 20 milyon euro ister bizden. Ama tecrubesi ve kalitesiyle direk katki alabilecegin bir oyuncu. Tabi buraya gelmek istiyor mu bilmiyorum.

Cristian Medina; Arjantin U23 ile Olimpiyatlarda suan. Guney Amerikali topcunun hasi orta saha icin.

Ezequiel Fernández; Bu da Medina gibi milli takimda suan. Biraz daha defansif agirlikli oyuncu o yuzden hocanin aradigi profil diyemem ama oynar mi oynar.

Manu Koné; Sanirim burada cogu kisinin begendigi bir oyuncu, suan milli takim ile bu da Olimpiyatlarda. Torreira ile guzel ikili olurlar bence.

Matheus Nunes, City gecen sene 60 milyon euro verip aldi ama hic dogru duzgun kullanmadi bile. Bu sene Guardiola oynatir mi bilemiyorum ama satin alma opsiyonuyla kiralik bir teklifi dusunmek lazim ama burada en onemli sey; oyuncuyu EPL'den buraya getirmeye ikna edebilmek olacak.

Gerekirse 25+5 milyon euro'da teklif edilebilir ama City bir sezon once transfer ettigi oyuncuyu da yari yariya zararina gondermek istemeyecektir o yuzden bu cok zor ama belki Agustos ayinin sonlarina dogru anca olabilir diye dusunmek lazim.

15 20 görülmüşken ben olsam ilici zorlarım

rusyayi kabul ettiyse bizi hayli hayli eder

ama elli ki hoca bizim kafamizdaki gibi bir ihtiyaç görmüyor

hoca mutlaka ceza sahasına gidip gol asist de yapacak adam istiyor

mctominay böyle bir adam

wendel gibi ayağı temiz olursa daha da iyi olur fikri de var belli ki
6 numara degil mi o?

Richard Riosu aldığımızı farzedelim Richard Rios(24) Jelert(21) Barış Alper(24) Yusuf Demir (21) Nellson (25) Yunus Akgün(24) Kerem Akturkoglu (25) bunların yanında A kalite Torreira(28) Davinson Sanchez(28) gibi gelecek yılların ana kadrosunu oluşturacak ve iyi para kazandıracak oyuncular mevcut Ziyech Zaha İcardi bugün için yıldız oyuncularimiz bu yoldan gitmemiz lazım.Mc Tominay Rabiot gibi oyuncular gelmedigi sürece bonservisi bu oyunculara tam anlamiyla patlamadan dökmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt