Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dinamik bir adamlarını kaybederler iyi olur da utd denen mal kulüp 30 üstü bayılmaz inş renktaş.
Söyleyen arkadaşıma göre teklif hazirliyormus kulüp Shaw istikrarsiz olduğu için memnun değillermiş sağ ve sol bek için bütçe ayırmış kulüp wba gitti
Ama benim gördüğüm bu ferdi ciddi kafasız vizyonsuz bir çocuk üstelik avrupads doğmuş yani bu tarz kezbanlari ikna eder fener

O adam bize gelmeden önce düşüşteydi zaten. Paok'a kiralanmış birinden ne bekliyorduk, sürekli sağa sola kiralanan bir adamdı. Seferovic ve sergio saçma sapan transferlerdi
Sözleşme detaylarından bağımsız bence saçma transfer değildi. Konf kazanmış Roma'da süre bulmuştu. Kiralık opsiyonu kaçtı hatırlamıyorum, kullanmadılar. Hatta Mou vardı ve kalsın istemişti. Biz 3'e alınca bu paraya alıınıyorsa biz niye almadık diye yorumlar okuduğumu hatırlıyorum. Porto taraftarı da ücreti düşük bulmuştu.

Neyse dediğim gibi ilk zamanlarda bence iyiydi, genel anlamda kötü bir sezon da geçirmedi ama 2. senesinden sonra bitikleri oynayacağının sinyalini de veriyordu ki nitekim devamı gelmedi.

millet niye riosu istemez oldu turnuva topcusu fln denılıyor

Paralel evrende yarınki Parma maçına aşağıdaki 11'le çıkan ETCimbom:

Muslera
AWB Davinson Alaba De Cuyper
Torreira Fofana
Ziyech Griezmann Barış
Icardi​

Nevzat Dindar: "Wendel transferinde Zenit'in inadı kırıldı. Galatasaray'ın oyuncuya teklifi bonuslarla 20 milyon Euro. Zenit, oyuncuyu kesinlikle satmıyoruz düşüncesinden döndü. Wendel, Galatasaray'a bir adım daha yaklaştı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt