Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.818
- 23.367
- 3.723
Tam zamanında sattık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söyleyen arkadaşıma göre teklif hazirliyormus kulüp Shaw istikrarsiz olduğu için memnun değillermiş sağ ve sol bek için bütçe ayırmış kulüp wba gittidinamik bir adamlarını kaybederler iyi olur da utd denen mal kulüp 30 üstü bayılmaz inş renktaş.
Tam zamanında sattık
Nottingham herkesle ilgileniyor zatenNevzat Dindar: "Galatasaray, Richard Rios için 16 milyon Euro vermeye hazır. Ancak pazarlıklar daha yukarıdan devam ediyor. Kulübü oyuncu için 25 milyon Euro istiyor.
Oyuncuyla, Nottingham Forest ve Borussia Dortmund da ilgileniyor."
Tam zamanında sattık
Hakan sen 4 de satardın bırak şimdi linç yemekten korkuyonDirekt sol bek alma sartla, köhnü 8e aninda satardim
Sözleşme detaylarından bağımsız bence saçma transfer değildi. Konf kazanmış Roma'da süre bulmuştu. Kiralık opsiyonu kaçtı hatırlamıyorum, kullanmadılar. Hatta Mou vardı ve kalsın istemişti. Biz 3'e alınca bu paraya alıınıyorsa biz niye almadık diye yorumlar okuduğumu hatırlıyorum. Porto taraftarı da ücreti düşük bulmuştu.O adam bize gelmeden önce düşüşteydi zaten. Paok'a kiralanmış birinden ne bekliyorduk, sürekli sağa sola kiralanan bir adamdı. Seferovic ve sergio saçma sapan transferlerdi
Bence köhn yetersiz, CL i birak lig icin de. Cok sövecez.Hakan sen 4 de satardın bırak şimdi linç yemekten korkuyon
Adamın kulüp kariyeri o kadar parlak değilmiş, bir de altyapısı yokmuş, futbola geç başlamış, salon futbolundan gelmiş.millet niye riosu istemez oldu turnuva topcusu fln denılıyor
Ahlatın başindayamm2-3 kisi nöbette takiliyoz, kafayi yemisiz
Şöyle rahat ol , konuş bildiğini ama bence lig için yeterliBence köhn yetersiz, CL i birak lig icin de. Cok sövecez.
Gecen sezon son maclarda berbatti.
Paralel evrende yarınki Parma maçına aşağıdaki 11'le çıkan ETCimbom:
Muslera
AWB Davinson Alaba De Cuyper
Torreira Fofana
Ziyech Griezmann Barış
Icardi
Bi an feramuz sandim yavAhlatın başindayamm
On altı yaşındayam
On ikii yaşından berii bir kızın peşindeyemm
Gıli gılii gül hanım
Gel otur benim canım sensin benim dermanım