Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grillitch bekleyip olmayacağını öğrendiğimizde, Torreira'nın zaten hiç olmayacağı düşüncesiyle "fakir Torreirası" gibi hayal ettiğim Arambarri'yi alalım diyordum. Şimdi baktım adam o sezon 3-5 maçtan sonra bilek sakatlığından oynayamamış, sonraki sezon da çapraz bağ koparmış...

Bu Torreira'nın yeni sözleşme detayları ne oldu ya? Fenermarkt hala güncelleme falan yapmamış. Kaça kadar uzadı bu adamın sözleşmesi? Kaç para alıyor?

Rios yada wendel girecek gibi bari wendel girsin piyasası olan oyuncu sonuçta

Allahım inşallah yolun sonu tominaya çıkar tam aradğımız adam o ya herşeyden biraz var adamda

Orta saha için olimpiyatların bitmesini bekleyeceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rios gelirse güç, sertlik ve adam eksiltme
Wendel gelirse kilit pas, top taşima ve teknik

Upgrade olur takimda.

Kopenhag,sparta prag ve fb macindaki gibi azicik sert guclu rakibe fiziksel olarak karşılık veremeyen takim gormek istemiyorum bu sene.

Rios, Galatasaray'yı Sanchez'e sordu haberi geliyor.

Copa'nin Wonderkid ve Keşfi.
Okan Hoca nin oyun planına uygun da Adam. İstediğin presli baskılı oyunu oynarsın.
Lucas - Rios

Baya mücadelece gücü yüksek OS olur

Rios gelirse güç, sertlik ve adam eksiltme
Wendel gelirse kilit pas, top taşima ve teknik

Upgrade olur takimda.

Kopenhag,sparta prag ve fb macindaki gibi azicik sert guclu rakibe fiziksel olarak karşılık veremeyen takim gormek istemiyorum bu sene.

Yanlız 2si farklı adamlar;
McTom daha da başka tıp Adam.

Okan Hoca bir sistem belirliyip ona göre OS Listesi hazırlamiyor. Bambaşka farklı stillerde olan Adamlar, birbirlerin alternatif nasıl olabiliyor??!

Yanlız 2si farklı adamlar;
McTom daha da başka tıp Adam.

Okan Hoca bir sistem belirliyip ona göre OS Listesi hazırlamiyor. Bambaşka farklı stillerde olan Adamlar, birbirlerin alternatif nasıl olabiliyor??!
Ben her topcuyla kendi oyunumu oynatabiliyorum kafasinda olduğu icin oyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt