Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.736
- 90.369
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2028. 2,75’ten 3,5’a çıkarıldı maaşıBu Torreira'nın yeni sözleşme detayları ne oldu ya? Fenermarkt hala güncelleme falan yapmamış. Kaça kadar uzadı bu adamın sözleşmesi? Kaç para alıyor?
Banada öyle geliyor inşallah gerçekleşir ulan manu yap bi güzellik sal 15-20 ye çocuğu yavBüyük hedef Tomtominay. Diğer isimler yem.
Hocam sende bir lotr sevdalık durumu sezdim. Tespitim doğru mudur?Büyük hedef Tomtominay. Diğer isimler yem.
kap duyurusu var mı?2028. 2,75’ten 3,5’a çıkarıldı maaşı
galiba o gün imzalayan hiçbirinin KAP 'ı paylaşılmadı.kap duyurusu var mı?
icardi fotoshoplu mu fotoshopsuz mu? :dYakın tarihin en iyi 11i
Muslera
Boey popescu ujfa h.ünsal
Toreira melo sneijder
Hagi ikardi ribery
@Veli Baltacı katılıyomusun
onları şu halimizle de parcalarız raad olunOrta saha transferi Süper kupa finaline yetişmedi maalesef
Adam akıllı bir orta saha ile şu kargaları parçalamamız lazımdı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rios gelirse güç, sertlik ve adam eksiltme
Wendel gelirse kilit pas, top taşima ve teknik
Upgrade olur takimda.
Kopenhag,sparta prag ve fb macindaki gibi azicik sert guclu rakibe fiziksel olarak karşılık veremeyen takim gormek istemiyorum bu sene.
Ben her topcuyla kendi oyunumu oynatabiliyorum kafasinda olduğu icin oyle.Yanlız 2si farklı adamlar;
McTom daha da başka tıp Adam.
Okan Hoca bir sistem belirliyip ona göre OS Listesi hazırlamiyor. Bambaşka farklı stillerde olan Adamlar, birbirlerin alternatif nasıl olabiliyor??!
Yoktu. Gazete haberleri. 2028 olayını törende dillendirdiler de maaş gazete olayı.kap duyurusu var mı?