Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler geçen yıldan gram akıllanmamış.

Olmayacak isimleri zorlayıp duruyorlar. Son gün yine ya piyasadan çekilmiş hazır olmayan bir oyuncu gelecek ya da yangın paniğiyle 5’e alınacak oyuncuya 10 verecekler.

Hiç mi akıllanmaz bir yönetim ya. Icardi çok iyi başarılar kazandırdı ama bu yönüyle bize zarar verdi. Piyango isabet eden vatandaş gibi olduk, sürekli 6’lı dolduruyoruz tekrar tutar diye. Kardeşim o 40 yılda 1 olur. Oldu ve geçti.

Her transfer dönemi yeni icardi olacak diye iş yapmayın.

Renktaş hep anlatmaya çalıştığım şeydi; İcardi’nin bu yaşta ve performansta yolunun bize düşmesi tamamiyle mucize.

Adamın hayatında Wanda Nara ve malum olaylar olmasaydı şuan hem Arjantin milli takımının 9 numarasıydı hem de en aşağı Inter PSG buralarda devam ediyordu.

hayli zaman once uruguay da arevalo rios denen parlak kafalı bi topcu vardı

adnan polat zamani flan

o da turnuvada siyrilmis,on plana cikmisti (animsadigim kadariyna 2009-10 falan)

2 ay herifi almaga ugrasilmisti ,bu rios hadisesi de o tadi veriyor

Unuttuklarım olabilir, aklıma gelenlerden yakın tarihin en iyi kadrosu budur bence

Muslera

Eboue - Popescu - Bülent - Küçük Hakan

Melo - Torreira

Keita - HAGI - Emre B.

Hakan Şükür

Yedeklere de: Taffarel, Urfalı, Suat, Okan, Sneijder, Icardi, Jardel falan koyarım

Unuttuklarım olabilir, aklıma gelenlerden yakın tarihin en iyi kadrosu budur bence

Muslera

Eboue - Popescu - Bülent - Küçük Hakan

Melo - Torreira

Keita - HAGI - Emre B.

Hakan Şükür

Yedeklere de: Taffarel, Urfalı, Suat, Okan, Sneijder, Icardi, Jardel falan koyarım

Reis kadro güzel de bu tam baklava style o yüzden Keita yerine oraya bi Okan Buruk veya o tarz bir isim çekersek daha iyi olur

Bi de aynı anda sahada Bülent Melo Hagi ve Emre varken herhalde ligde sadece 2-3 maçı 11 kişi bitiririz :asd:

Bize lazım olan adam wendel rios tarzı adamlar değil tominay fofana cinsi temposu iyi olan adamlar lazım

Muslera
Jelert Nelsson Davinson Köhn
Torreira Tominay
Ziyech Mertens Barış
İcardi

Twitter'de Palmeiras taraftari Riosun 16 milyona hemen satilmasindan yana. Ben sogudum bu herife.

Gidip Fernandezi alalim.
Adamların rotasyon oyuncusu gecen sene berkan'a avrupa şampiyonasında iyi performansindan sonra 16 geldiğini düşün herkes satılsın derdi o hesap.

Açıkçası hem Zaha hem Kerem A.’nın olması bence sene içerisinde sıkıntı yaratacak gibi geliyor. İkisi de kesik yemek istemiyor, fazla duygusal ve demoralize olan oyuncular.

+ Bomba gibi gelen bir Ziyech ve parlayan Barış Alper var.

Okan hocanın bu 4 oyuncuyu çok iyi idare etmesi gerekiyor yani tam anlamıyla usta bir TD’lik işi. Bunu yapabilirse helal olsun derim.

40 milyon ödeyecegiz herhold

Ben ghetto da büyümüş mafyaya bulaşmış bir güney Amerika lıya hayır demem :)

Wendel Rusya da sürünmeye devam etsin

20 milyon euromuz varsa kırk tane kaliteli orta saha buluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

videodaki işler iyi hoş güzelde - ofansif açıdan topla giderken hiç temaslı müdafa yok nerdeyse karşısında , az bir ayak uzatıp çekme var. orası biraz yanıltıcı geliyor

sert şut deniyormuş havası var o hoşuma gitmedi değil.
Brezilya Ofansif oyuncuların cenneti tabiki - o doğru

Ama brezilyalı oyuncular brezilya dışında'da dribling ve adam geçmeyi yapabiliyor.

Okan Hoca bence topu 2. Bölgeden 3.. bölgeye taşıyacak birini istiyor. Bu işi gayet iyi yapar Rios bence.

Ben her topcuyla kendi oyunumu oynatabiliyorum kafasinda olduğu icin oyle.
Sence Lucas'ın yanına ofansif teknik adam mı, yoksa defansif mücadeleci Adam mi.

CL 2. daha makul dursa'da sezon genelinde genellikle kapanan takımlara karşı oynuyoruz

Arkadaşlar Barış Alper de 24 yaşında ve bu adam son 6 ayda mevcut performansına ulaştı.

Çok değil sadece 1 yıl önce hiç kimse ilk 11’e Barış’ı yazmıyordu. Sadece 6 ayda adamı 40 milyon Euro görür hale geldik değil mi?

Yani Rios’a bu eleştiriyi yaparken gelip Barış övmek tuhaf kaçıyor, tutarlı olmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt