Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3276.webp

Kophenhag’ın kalbinden sıradan bir oyuncu almak için 2 ay bekleyecek halimiz yok onu kastettim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizdeki aptallık daha iyisini bekliyoruz .Aslında ilk günden anlasilirdi belkide çok daha uyguna ama sen cepte bekle mantığı maddi manevi yoruyor.Simdi anladım seni ve hak verdim.Wendele gideceğine Brezilya Arjantin gitmiş olsan şimdiye bitirmiştim.Aslinda sezon ortası bitirmeliydik 2 ve 8 i.

kadro kalitemiz çok çok iyi.. ziyeş, zaha, barış, ikardi, demirbay, sançez, mertens hemen hepsi yetenekli ve çok iyi oyuncular.. bize kaliteli yetenekli ve dinamo bir ortasaha lazım.. dinamo kısmı olmaz ise olmaz. zaten demirbay, kaan, berkan var orada.. bu oyuna nefesi yetecek torreirayı da rahatlatacak bir orta saha.. onun için de 20-25 ayırıyoruz nokta atışı bir adam lazım..

Bizdeki aptallık daha iyisini bekliyoruz .Aslında ilk günden anlasilirdi belkide çok daha uyguna ama sen cepte bekle mantığı maddi manevi yoruyor.Simdi anladım seni ve hak verdim.Wendele gideceğine Brezilya Arjantin gitmiş olsan şimdiye bitirmiştim.Aslinda sezon ortası bitirmeliydik 2 ve 8 i.

Şimdi de 20-25 milyon eurolar en iyisi için bekliyoruzlar havada uçuşuyorken gidip
kuzeyden unkown bir orta saha gelirse veya
Para değil akıl transferi diye kadayıf olmuş topçular getirilirse diye beklemiyor değilim

Şimdi de 20-25 milyon eurolar en iyisi için bekliyoruzlar havada uçuşuyorken gidip
kuzeyden unkown bir orta saha gelirse veya
Para değil akıl transferi diye kadayıf olmuş topçular getirilirse diye beklemiyor değilim

Bekleme rezilliği bitmeli.Simdiye çoktan halledilmeliydi.

Hafta sonu sakin geçer. Akşam Jellert oynar inşallah. Bir de Okan hoca Jellert'i çocuklar ile aynı anda oynatmasın as oyuncular ile oynatsın. İlk intiba çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt