- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizdeki aptallık daha iyisini bekliyoruz .Aslında ilk günden anlasilirdi belkide çok daha uyguna ama sen cepte bekle mantığı maddi manevi yoruyor.Simdi anladım seni ve hak verdim.Wendele gideceğine Brezilya Arjantin gitmiş olsan şimdiye bitirmiştim.Aslinda sezon ortası bitirmeliydik 2 ve 8 i.Kophenhag’ın kalbinden sıradan bir oyuncu almak için 2 ay bekleyecek halimiz yok onu kastettim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizdeki aptallık daha iyisini bekliyoruz .Aslında ilk günden anlasilirdi belkide çok daha uyguna ama sen cepte bekle mantığı maddi manevi yoruyor.Simdi anladım seni ve hak verdim.Wendele gideceğine Brezilya Arjantin gitmiş olsan şimdiye bitirmiştim.Aslinda sezon ortası bitirmeliydik 2 ve 8 i.
Bekleme rezilliği bitmeli.Simdiye çoktan halledilmeliydi.Şimdi de 20-25 milyon eurolar en iyisi için bekliyoruzlar havada uçuşuyorken gidip
kuzeyden unkown bir orta saha gelirse veya
Para değil akıl transferi diye kadayıf olmuş topçular getirilirse diye beklemiyor değilim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun gibi kaynakları bir sayfada sabitleyerek tutmak lazım.top speedleri tutan bi site buldum totnımın stoperi van de ven hayvanı 37.38 km/h ulaşmış
Çok iyi topçular var gündemde ama içlerinden yine en içe sinmeyeni gelecektir diye düşünüyorum.
top speedleri tutan bi site buldum totnımın stoperi van de ven hayvanı 37.38 km/h ulaşmış
Uf sırf reklam için bile şu herife girilir aslında.Ekli dosyayı görüntüle 254405
sonda bir y eksik