Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim oyun anlayışına lazım oyuncu profili Macdominay, Gedson, Ndayaye... Geçen sezon Fred bile olmaz demiştim yaş, fizik, boy olarak, ligin üstünde bir oyun oynamasına rağmen Avrupa ile birlikte maç sayısı artınca o da sakatlandı. Koca sezon 1,5 +1(Torera, Berkan, transfer) oyuncu ile bile çikmaz, bize 2 tane koşucu orta saha gerek.

Bizim oyun anlayışına lazım oyuncu profili Macdominay, Gedson, Ndayaye... Geçen sezon Fred bile olmaz demiştim yaş, fizik, boy olarak, ligin üstünde bir oyun oynamasına rağmen Avrupa ile birlikte maç sayısı artınca o da sakatlandı. Koca sezon 1,5 +1(Torera, Berkan, transfer) oyuncu ile bile çikmaz, bize 2 tane koşucu orta saha gerek.
Katılıyorum. MC tominay gelecek bence. O herif buraya boşuna tatile gelmedi

Bekler problemli olduğu için ortaya fizikli ve ikili mücadelelerde başarılı bir adam alsak daha mantıklı olabilir gibi duruyor.

Evet premier lig hız rekoru geçen sezon ondaydi 2 ya da 3. Sırada da Szoboszlai olması lazım ben ona da cok sasirmistim hantal gibi duruyor
Üst hıza ulaşmanın bence fazla önemi yok, onu korumak ve hızlanmanın daha iyi olması önemli. En yüksek hıza 10 maçta 1 kere falan ulaşacak alan bulabiliyorlardır EPLde.

İlk defa böyle hissediyorum
images (59).webp

1 saate fofana kolpaları düşer sosyal medyaya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahlatın başındayam
16 yaşındayam
12 yaştan beri le
Bir kızın peşindeyim
Gule gule Gül Hanım
Gel otur benim canım
Sensin benim dermanım le
He canım he malım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt