Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabian ruiz euro2024de şov yapmasaydı 20-25 e alabilirmiydik

Diye düşünmeden edemiyorum

Gençlerbirliğine oyuncu kiralayabilirz bence.ali yeşilyurt ve forvete baran demiroglu olabilir.cunku savunmaları ciddi sikinti duruyor.çıkamazlar lige

Rabiot bir yere imza atmadıkça insan acaba diyor da sonra yönetim gözümün önüne geliyor
De mi?tek haber yok,hayır yani madem manchester united,liverpol alacak...10
gundur yüksük mu oynuyo bunlar anasıyla abi?4 ağustosta belli olacak takımı ama hala haber çıkmadı,tuhaf

Forumda artık sıkça gördüğüm bir olaya değinmem gerekiyor. Oyuncu analizi, iyi ve kötü yönleri bize katıp katamayacağı tartılışılabilir, değerlendirme yapılabilir. Ancak transfer olmadan önce olumsuz görüş belirtip transfer olduktan sonra da oyuncu daha bir maça çıkmadan her defasında olumsuz yönlerine değinmek artık analizden çok "Bakın ben demiştim, gördünüz mü kötü oyuncu, bize yaramaz /yaramayacak tarzında" garip bir egoyu içinde barındırıyor maalesef. Yani "X" oyuncuyu transfer eden bir TD, Scout ekibi, sorumlusu vs var onlar da görmüştür, kıçı kırık bir YouTuber kadar bilgileri vardır herhalde.

Mesela İcardi gelmeden önce ben hiç istememiştim ancak geldi ortamını buldu, kral oldu, şampiyon yaptı coştu coşturdu. Artık bu noktadan sonra başımızın üstünde yeri var. Artık olan olmuş oyuncu transfer olmuş, şimdi bir yere gitmeyeceğine göre artık maçları izleyip ona göre değerlendirme yapıp gelişimini görmek gerekir.
Eskiden argoda olumsuz olarak görülen bir olaydan sonra söylenen bir söz vardı. "S....miş g...ün davası olmaz" diye. Bu lafı söyler yolumuza devam ederdik. Ancak şimdi herkesde bir dava gütme olayı mevcut. Bu niye böyle oldu. Bak göreceksin bu oldu ama herşey daha da bka saracak... Arkadaş olan olmuş alınan alınmış tamam daaa... bırak artık olumsuzluk kasmayı. İnşallah iyi olur de, çok başarılı olur da söylediklerimizi yalayalım yutalım de. Ama yok olmaz.

Bu arada jelert mi doue mi anketinde doue diyen birisi olarak söylüyorum. Hocanın kafasındakileri de az çok tahmin edebiliyorum. Eğer bu çocuk disiplinli çalışkan bir çocuksa bunu Okan hoca çok daha parlatır.

wendel iyi oynadıkça daha da değere biniyor ve uzaklaşıyor.su an yüzde 85 imkansiz,iyce değeri arttı.nah verirler.rios sadece dedikodu duruyor.geriye mc tominay ve rabiot kalıyor

Bize lig maçlarında Wendel, avrupa maçlarında McTominay lazım. İkisi birden olamayacağına göre bakalım hoca hangi profile gidecek. Merak ediyorum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt