Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Fabian ruiz euro2024de şov yapmasaydı 20-25 e alabilirmiydik
Diye düşünmeden edemiyorum
Diye düşünmeden edemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De mi?tek haber yok,hayır yani madem manchester united,liverpol alacak...10Rabiot bir yere imza atmadıkça insan acaba diyor da sonra yönetim gözümün önüne geliyor
Eskiden argoda olumsuz olarak görülen bir olaydan sonra söylenen bir söz vardı. "S....miş g...ün davası olmaz" diye. Bu lafı söyler yolumuza devam ederdik. Ancak şimdi herkesde bir dava gütme olayı mevcut. Bu niye böyle oldu. Bak göreceksin bu oldu ama herşey daha da bka saracak... Arkadaş olan olmuş alınan alınmış tamam daaa... bırak artık olumsuzluk kasmayı. İnşallah iyi olur de, çok başarılı olur da söylediklerimizi yalayalım yutalım de. Ama yok olmaz.Forumda artık sıkça gördüğüm bir olaya değinmem gerekiyor. Oyuncu analizi, iyi ve kötü yönleri bize katıp katamayacağı tartılışılabilir, değerlendirme yapılabilir. Ancak transfer olmadan önce olumsuz görüş belirtip transfer olduktan sonra da oyuncu daha bir maça çıkmadan her defasında olumsuz yönlerine değinmek artık analizden çok "Bakın ben demiştim, gördünüz mü kötü oyuncu, bize yaramaz /yaramayacak tarzında" garip bir egoyu içinde barındırıyor maalesef. Yani "X" oyuncuyu transfer eden bir TD, Scout ekibi, sorumlusu vs var onlar da görmüştür, kıçı kırık bir YouTuber kadar bilgileri vardır herhalde.
Mesela İcardi gelmeden önce ben hiç istememiştim ancak geldi ortamını buldu, kral oldu, şampiyon yaptı coştu coşturdu. Artık bu noktadan sonra başımızın üstünde yeri var. Artık olan olmuş oyuncu transfer olmuş, şimdi bir yere gitmeyeceğine göre artık maçları izleyip ona göre değerlendirme yapıp gelişimini görmek gerekir.
Wendel çekeceğiz kralRabiot bir yere imza atmadıkça insan acaba diyor da sonra yönetim gözümün önüne geliyor
Kimsaz mı caz mı
orta saha
Rafa iyi oyuncuydu zaten ama öncelikli ihtiyaç değildi. Para gömeceğimiz kişi o değildi ne yazık ki. Ama mertens de bizde iyi be...Rafa bizde iyi olurmuş be.
Mertens yerine cuk otururmuş.Rafa iyi oyuncuydu zaten ama öncelikli ihtiyaç değildi. Para gömeceğimiz kişi o değildi ne yazık ki. Ama mertens de bizde iyi be...![]()
Gule gule rts