Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.744
- 18.836
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
JELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERTbize 7-8 transfer lazim
bize 7-8 transfer lazim
2 os + 3 bek yeter.bize 7-8 transfer lazim
Süper kupada 3 yedikmi istifa sesleri yükselir, bu sene çok kaza geçiririz zatenÖyle ya da böyle 2 sene daha çekeceğiz bunları.
Bu resim edit gördükce sauronun gözüne dönüsüyor.
Bu yüzsüzlükle bunlar istifa falan etmez.Süper kupada 3 yedikmi istifa sesleri yükselir, bu sene çok kaza geçiririz zaten
Taraftara bakar o iş, burası fb değilBu yüzsüzlükle bunlar istifa falan etmez.
Amirim maci izlerken göz kanseri oldum, herifler bizi fiziksel ezdi gecti, sabaha kadar oynasak gol atamazdik. Orta saha bombos defans da cok kötüydü, hele bekler. Umarim acil toparlariz yoksa süper kupa icin hic iyi seyler görmüyorum.
ya diyelim cidden yönetim böyle diyor. Avel söylesene wendel dingiline niye o kadar para veriyorsunuz avrupadaki muadillerini almak yerine diyeRodop tam bir salaksın...
"Yöneticiyle konuştum...wendel falan bu paraları verilebilirnir mi diye... "daha fazlasını bile verebiliriz 3e 5 e bakmayacağız"
harbi salak bu adam.

Olur bazen, daha hazirlik donemindeyiz.Amirim maci izlerken göz kanseri oldum, herifler bizi fiziksel ezdi gecti, sabaha kadar oynasak gol atamazdik. Orta saha bombos defans da cok kötüydü, hele bekler. Umarim acil toparlariz yoksa süper kupa icin hic iyi seyler görmüyorum.