Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize 7-8 transfer lazim
1722111843343.webp

Bunlar barışı 30’a satsa nolur

Yarısını bankalar birliğine
Kalan yarısını da şantiye şefine bağlarlar

Aurier gibi getirirler bi tane kanat koca sezonda 45 dk emanet edilmez

Rodop tam bir salaksın...

"Yöneticiyle konuştum...wendel falan bu paraları verilebilirnir mi diye... "daha fazlasını bile verebiliriz 3e 5 e bakmayacağız"

harbi salak bu adam.
ya diyelim cidden yönetim böyle diyor. Avel söylesene wendel dingiline niye o kadar para veriyorsunuz avrupadaki muadillerini almak yerine diye

S.kupayi kaybedersek panik transfer gelir kesin. Birine bosaltirlar kasayi

Allahtan resmi maclarda 5ten fazla degisiklik yapilmiyor, hocanin ne yapmak istedigini anlamiyorum hazirlik maclarinda

Sag bek alinmis, 4 hazirlik macinda stoper oynamis oyuncuyu tutup sag beke atiyorsun. Yetmiyor 20dk sonra celimsiz alt yapi cocugunu sagbeke koyuyorsun, yeter mi? Hayir mac icinde sol beke soktugun topcuyu son dakikalar sag beke kaydiriyorsun

Elindeki butun kanat topcularini sahaya atiyorsun takim tam corba oluyor. Böyle yapip neyi amacliyor anlamiyorum. Ne topcuya ne takima faydasi oluyor degisiklikler

Tamam 8nr gelmedi de hoca da sacmaliyor degisikilerde. Cok istiyorsan orta sahayi cik mactan sonra acikla, yönetimi koruma yani

Amirim maci izlerken göz kanseri oldum, herifler bizi fiziksel ezdi gecti, sabaha kadar oynasak gol atamazdik. Orta saha bombos defans da cok kötüydü, hele bekler. Umarim acil toparlariz yoksa süper kupa icin hic iyi seyler görmüyorum.
Olur bazen, daha hazirlik donemindeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt