Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
—-Jalert—Sanchez—Nelsson—Transfer—

—-——Torreira——-—--McTominay——-

-—-Barış———Mertens———Kerem——-

——————Batşuayi———————-

Bu takımdan çıkacak en iyi 11 budur. İcardi kesilmez de form tutana kadar biraz beklesin. Kıçının kılları kadayıf olmuş topçu görmek istemiyorum. Mertens hariç.

çok fazla iyi oyuncu var kafası karışıyor Hocanın.. barış, yunus, kerem, zaha, ziyeş.. herkes oynamak isteyecek. kerem 10 numarada da olmadı.. sançez, akerim, nelsson.. orta saha zayıf, bekler hem zayıf hem oyuna uyumlu değil...

Biz 20-25’e çıkabiliyorsak niye Rios ve kovalıyoruz hala anlamıyorum.

Gidip adam gibi top seviye orta saha ikna etsinler Fransa’dan ya da Almanya’da

Git Fernandezi al. Serbest kalma maddesi belli. Takimin indirim yapmasina falan gerek de yok.

Anladığım wendelin artik olmayacağını anlamis bazi muhabir bozuntuları.rios aliyosak mc tominay veya rabiot da sart

ziyech sahada en cok geriye kosan oyunculardan biriydi ben olsam barisi solda oynatir sagda ziyech ile baslarim kerem ve zaha hamle oyuncusu olur degismeli oynarlar.
E zaten sampiyonluga oyle ulastik.baris soldaydi ziyech sagda,yine oyle olacak,ha formayı kerem ve zaha alabilirde cok çalışıp...zahadan memnunum,asistlik ve kilit paslari cok atti ilk hazirlik macindan beri.35lik tadic kicini dayayip pas verdigi icin övüyorlar ama kendi oyuncularina hastir cekiyo bi takim manyaklar.yusuf demirden de cok memnunum

Torreira ve efeyi yan yana deneyip,önlerine demirbayi atmayı deneyebilirdi hoca.ya da yusuf demiri.bunlari hic yapmadigi icin kocaman bi eksi yazdim kendisine.ortasaha yok diyosun efe ya sagbek ya da corba takimda tek onlibero oynuyor.ali turap olsa ortasahaya koyacakti belki de

Orta saha transferi icin play off‘u bekleyecegiz bence

SL‘ye kalirsak bir oyuncu gelir aksi takdirde transferi kapatiriz

sanirim 16 milyon dolar belki pazarlikla 14 e dusurulebilir
Gözde olan topcusunu neden serbest kalma bedelinin altina satsinlar ki?

Söylendigi gibi 16m cikis maddesi varsa, bu meblag nakit ödenmeliyse 18 verelim ama taksitli anlasalim

Yada yöneticiler bir ise yarasin bulsunlar 16m cash

Para var olayı bana düzmece gelmeye başladı. Sanki birilerini almak için ilk taksit miktarını çıkarmaya çalışıyoruz, ya da istenen peşinatı neyse artık.

Bir bölge için 20-25 milyon euro bütçeden bahsedilip bu kadar ıkınan bir yönetim olamaz. Paralar nerde demek transfer yangını yapmaktan daha doğru gelmeye başladı. Tete gittiği gün Jelert açıklanması bile acaba dedirtiyor.

Bütçe var diye seçimlere girdiler, şimdi hoca üzerinden acelemiz yok, bu oyuncular ile şampiyon olduk açıklaması yapılıyor.

İstediğiniz kadar transfer yapın, eğer takım fizik ve kondisyon olarak zayıfsa hiçbir şekilde başarılı olamazsınız. Ha bana göre leş ligimiz içinde transfere gerek yok paraları boşa savurmayın, bu mantelite ile bir yere varamayız. Takım çalışmıyor dürüst olalım kendimize, kakara kikiri ile antrenman yapıyoruz sonucunda gördüğümüz tablo ortada. Her ikili mücadelede yerlerde sürünüyoruz, yanımızdan yara yara geçip gidiyor rakipler, yetti valla bu ciddiyetsiz yaklaşım ben gerçekten bu takımın yeterince güçlü çalıştığını düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt