- 26 Ocak 2021
- 41.015
- 40.267
- 3.078
Pep hocam en iyisini bile her daim.şamp oluruz herharükalda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pep hocam en iyisini bile her daim.şamp oluruz herharükalda
Yaşı bekliyorum ben emekli olacağımRaporlarla ilgilenin kardeşim!!!
Onlar transfer delisi çünkü,zahayi ve ziyechi daha iyi kullanabileceğimiz hangi sistemleri oynasak demezler.neden set oyunu yok hala demezler.ezbere kohn gitsn,bu yedek kalsin derler anca.2 kere solbek alma lüksümüz yok bizim 2 senede.cigeri bitik nagatoma ile oynadik biz.şımarıklık aynı fb taraftari gibi.hocam sistemini değiştir,yaratıcı ol diyen çok az.Macı 1 gr ciddiye almadım ki zaten 59 tane degisiklik yapılan macin neyini ciddiye alcam. Bu arada skor taraftari olan taraftarlarımız su macı yensek mesela konusmazdi bile , bukadar gundem yapmayi bırak :d
Luganodan daha iyi olduklari gerçeğini değiştirmiyor,hersey sonuç degil.2 hafta uzun bi sure ve parma çok daha hazırdı bize karşı.2 hafta önce Lugano‘ya 3-1 kaybetmisler
Parma‘yi Inter gibi göstermenin anlami yok, rezil rüsva oynadik bugün
5 yedigimiz Düsseldorf macinda bile cok daha iyiydik
Hiç de fena oynamıyor aslında, takımının merkezdeki top kullanımı tamamen Rios üzerinden oyunun her bölümünde50 dk sonra Rios un maçı var ilk 11 de
İzliyorum nette var mac.9 dakika da linki nerden buldunda izliyon yav
Sicaklik beynimize vurdudövüşmeyin arkadaşlar
Aman deyim gece gece bizi korkutmaRios ilk macina cikiyor
Ayni milli takim da oynayan sanchez hala tatil de
Yoksa kulup mu araniyor
Hersey beklenir bunlardan bankalar birliginden cikacagiz ayagina sanchez satilabilir
Evet modum sen emeklige ayril artik, ben senin yerini gururla doldururum merak etme bende o isVay be 5 senelik üye olmuşum zaman hızlı geçmiş murat ünsalın laptop unda gördüğüm siteden nerelere geldik vay anasını vayyyy