Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.434
- 5.544
- 1.958
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fofana ve rabiot orada duruyor ve biz mal gibi bekliyoruzmctom veya wendel 15ten fazla etmezler IMO
20 üzerine çıkılıor ise fofana alınmalı 30 bile verilebilir o herife
Amerika liginde yunus falanda 20 maçta 9 asist +6 gol falan yapabilir bence ya .
Boca avrupadan daha uygun fiyata bırakmazriosu ucuza getiremzsin
biz nasıl EUROdan sonra BAY için ya da fener ferdi için 40 olmazsa olmaz mantığındaysak - heriflerde rios için bu kafadadır satış perspektifinde...
Boca'lı Ezequiel'i kapın getirin - yoksa avrupa'da çok maliyetli transfere kalacak iş.
İş boca sardı o zaman..Boca avrupadan daha uygun fiyata bırakmaz
belkide - ama wendele 20-25 + ıvır zıvır + maaş yükü yerine zorlanacak daha mantıklı hedef gibi - hem de sonradan pazarlayacağın adam.Boca avrupadan daha uygun fiyata bırakmaz
Hemfikirim,o maliyetlere Wendel´e gireceğimize Ezequiel´i tercih ederim (15 civarına bitiriliyorsa) yas´i ve kimliğinden dolayı o paraların dönüşümüde olur. Ama Boca´dan maalesef parcalanmadan koparmak çok zor.belkide - ama wendele 20-25 + ıvır zıvır + maaş yükü yerine zorlanacak daha mantıklı hedef gibi - hem de sonradan pazarlayacağın adam.
yoksa iş fofanayı abzürt fiyata ikna etmeye kalacak - onuda becerebilirsen.
en kötü senaryoda Cenk Ergün tarzında trasnfer göreceğiz o da başarılı olamazsan seni çok etkileyecek maliyete yol verecek.
brezila palmerias Rios muhabbetinde ciddi olsak (ki bence değiliz o kadar -teklif yapmakta bir şey yok) daha çok paraya pazarlar. Arjantinin ekonomisi bizden kötü, daha uzlaşılır işleri başarabilirsin kendi fikrimce.
Bulsana şampiyon yapacak 10 milyona adam20 milyon verdiğim adamın beni tek başına şampiyon yapması lazım Icardi gibi. Bu kadar parayı da asla forvet harici bir yere gömmem. Bizim ihtiyacımızı kapatması için orta sahaya 20 milyonluk adam almak gerekmiyor.10 milyona bile çok rahat adam bulursun normal şartlar altında.
hocam seneye başkan olarak gelmeli.
Olabilir. Baktılar 20 milyona bile iyi oyuncu alamıyoruz bari, ucuz kiralık bir şeyler alıp getirelim kafasına girebilirler.Ulan lig başladı yine orta saha yok.
2 sezondur aynı şey ya, giderler yine Ndombele gibi futbolu zihninde bırakmış birine giderler. Hatta bir isim ben vereyim tutarsa ödülümü isterim. Renato Sanches tam bu tanıma uyuyor. Son gün Wendel olmadı, Rios gelmedi, McTominay’i bırakmadılar diyerek alınacak isim.
de roon ve andre gomes'de benim favorilerimUlan lig başladı yine orta saha yok.
2 sezondur aynı şey ya, giderler yine Ndombele gibi futbolu zihninde bırakmış birine giderler. Hatta bir isim ben vereyim tutarsa ödülümü isterim. Renato Sanches tam bu tanıma uyuyor. Son gün Wendel olmadı, Rios gelmedi, McTominay’i bırakmadılar diyerek alınacak isim.
@Emre Zeytinli Cemrem her gün Talisca isterken 1 şey yok biz Evander isteyince hemen eleştiri heaaaaAmerika liginde yunus falanda 20 maçta 9 asist +6 gol falan yapabilir bence ya .