Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün açıklamaları ile Okan buruk kendi ayağına sıktı

Bu takım bu haliyle sezona hazır değil

Eksik bölgeler(8-10-sol bek) varken sadece 1 transfer daha yaparız onunda aciliyeti yok demek, yönetimin suçu yok ben transfere ihtiyaç duymadım demektir

Sorumluluğu zamanında Hamzaoğlu’nun aldığı gibi tamamen kendi üzerine aldın hoca

Madem 20 25 milyon Eurolar konuşuluyor Boca juniors oyuncuları Fernandez ve Medina bu paralara alınabilir iki oyuncuda fiyat olarak alınabilir durumda

Madem 20 25 milyon Eurolar konuşuluyor Boca juniors oyuncuları Fernandez ve Medina bu paralara alınabilir iki oyuncuda fiyat olarak alınabilir durumda
Öyle bir bütçemizin olduğunu düşünmüyorum

Eğer olsaydı zaten Cenk Ergün daha haziran ayından çatır çatır harcardı

Tete gitmeden sağ bek bile alamadık

Hocanın açıklamalarını da baz alırsak ben Eylül ayında elde kalan çöplerden birini anca getiririz diyorum

Wendel ve mctominay takımlarında kalacak gibi duruyor fernandez için o kadar cash veremezler rios da pek üst seviye görünmüyor yeni isimlerin çıkması muhtemel tabi bu da süreci uzatır

Dün bizim orta sahayi delip geçen Partipilo 30 yaşındaymış..Soluyla Ziyech gibi sut çeken herif..
Bizde farklı bir sıkıntı var galiba bizim 30luklar eytli gibi enerji olarak

Dun sahaya cikan 11in ortalamasi 30.

Ön alandaki 4 oyuncunun ortalamasi 32.

Bizim ön alanı icardi haric degsimemiz lzm. Takıma hayvan gibi yük bindiriyorlar. Diger sezon burasi icin ugrasilmali

Barış banko oynar bu takimda asla kesilmez.

Onlar transfer delisi çünkü,zahayi ve ziyechi daha iyi kullanabileceğimiz hangi sistemleri oynasak demezler.neden set oyunu yok hala demezler.ezbere kohn gitsn,bu yedek kalsin derler anca.2 kere solbek alma lüksümüz yok bizim 2 senede.cigeri bitik nagatoma ile oynadik biz.şımarıklık aynı fb taraftari gibi.hocam sistemini değiştir,yaratıcı ol diyen çok az.
Yeter be reis..yemişim transferlni.
Biz Galatasaray nasıl daha iyi olurun derdindeyiz.İnsanlar aptalmı neden transfer delisi olsun.
Yemin ederim şurası çok net genel resime baktığım zaman biz neden sürekli borç batağı içindeyiz özellikle neden avrupada başarıyı sürekli hale getiremiyoruz o kadar çok iyi anlıyorum ki bu sadece Galatasaray değil türk futboluda aynı.

Arkadaş Galatasarayı bu ligde şampiyon yapmak çok büyük marifet değil.3,4 tane doğru transferle zaten şampiyonluğun en büyük adayı oluyorsun.
Transfer işinin tabiki çok farklı parametreleri var.Kesinlikle kolay değil.
Burada sorun ne başkanı ne yöneticisi güven vermiyor.Okan hocada dahil söylemler rezalet.alternatif yok diyor iki transferden bahsediyor.Israrla üçlü orta saha denemiyor onu geçtim skor ne olursa olsun orta sahayı boşaltıyor çift forvete dönüyor.Arkadaş neyin inadı bu.
Baştan çalışma yok.Bu takımın eksikleri bir seneden beri belliydi.
Taraftarda iş bilmez gene geçen senelerde forveti saplantılı hale getirdiği gibi sanki başka hiç eksik yokmuş gibi 2-8 saplantısına girdi.

Okan hoca yaptı açıklamayı, acil olarak bir eksiğimiz yok , ilerleyen günlerde ayrılacak oyunculara göre dedi
Hafta içi ufak bir homurdanma olduğunda yönetimden biri bukez çıkıp en iyisi için çalışıyoruz az kaldı gibi şeyler söyler geçer, bunlar ultra beceriksiz Okan hocada ekmeklerine yağ sürüyor, taraftarın düşüncesini pek tanımıyorlar

Kendi bilir, bjk maçı kaybedilirse Okan'a yönelik homurdanmalar da başlar. Hamza Hamzaoğlu'luk yapmasın. Yönetim bariz beceriksiz insanlardan oluşuyor ve avukatlıklarını yapmaktan vazgeçmeli. Çünkü birkaç kötü sonuçta kendisini yollayabilir Dursun ve yancıları.

8 numara seneye kaldı arkadaşlar daha önemli sorunlarımız var. kanat, stoper lazım onlar alınmalı bir de forvet ve yedek kaleci.
Görüldüğü gibi daha önceliklerimiz var.

Kendi bilir, bjk maçı kaybedilirse Okan'a yönelik homurdanmalar da başlar. Hamza Hamzaoğlu'luk yapmasın. Yönetim bariz beceriksiz insanlardan oluşuyor ve avukatlıklarını yapmaktan vazgeçmeli. Çünkü birkaç kötü sonuçta kendisini yollayabilir Dursun ve yancıları.
Yönetim yanlısı açıklamalardan kaçınmalı, taraftarla beraber olan hoca sevilir , başarısız bile olsa

Dün Rios un maçını izleyenler skills videolarındaki gibi hırçın,dinamik,driplingçi bir os olmadığını görmüştür

5 milyon Euro’dan fazlası etmez Rios

Öyle bir bütçemizin olduğunu düşünmüyorum

Eğer olsaydı zaten Cenk Ergün daha haziran ayından çatır çatır harcardı

Tete gitmeden sağ bek bile alamadık

Hocanın açıklamalarını da baz alırsak ben Eylül ayında elde kalan çöplerden birini anca getiririz diyorum
Renkdaş basında yazıyor ona buna 20 25 veriyormuşuz ya o yüzden yazdım bence de öyle bir bütçe yok bizde

Bence sol bekte alınacak takıma köhn ofansı çok güzel ama apoda formsuz olunca çok atak yiyoruz ligi götürürde Avrupa’da delerler apo köhn tarafını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt