- 1 Ağustos 2009
- 46.529
- 48.780
- 4.708
Yine bundan olduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir bütçemizin olduğunu düşünmüyorumMadem 20 25 milyon Eurolar konuşuluyor Boca juniors oyuncuları Fernandez ve Medina bu paralara alınabilir iki oyuncuda fiyat olarak alınabilir durumda
Berge geldi mi
Dün bizim orta sahayi delip geçen Partipilo 30 yaşındaymış..Soluyla Ziyech gibi sut çeken herif..
Bizde farklı bir sıkıntı var galiba bizim 30luklar eytli gibi enerji olarak
Yeter be reis..yemişim transferlni.Onlar transfer delisi çünkü,zahayi ve ziyechi daha iyi kullanabileceğimiz hangi sistemleri oynasak demezler.neden set oyunu yok hala demezler.ezbere kohn gitsn,bu yedek kalsin derler anca.2 kere solbek alma lüksümüz yok bizim 2 senede.cigeri bitik nagatoma ile oynadik biz.şımarıklık aynı fb taraftari gibi.hocam sistemini değiştir,yaratıcı ol diyen çok az.
Okan hoca yaptı açıklamayı, acil olarak bir eksiğimiz yok , ilerleyen günlerde ayrılacak oyunculara göre dedi
Hafta içi ufak bir homurdanma olduğunda yönetimden biri bukez çıkıp en iyisi için çalışıyoruz az kaldı gibi şeyler söyler geçer, bunlar ultra beceriksiz Okan hocada ekmeklerine yağ sürüyor, taraftarın düşüncesini pek tanımıyorlar
Wendel kaldı takımında,mc tominay degil
Yönetim yanlısı açıklamalardan kaçınmalı, taraftarla beraber olan hoca sevilir , başarısız bile olsaKendi bilir, bjk maçı kaybedilirse Okan'a yönelik homurdanmalar da başlar. Hamza Hamzaoğlu'luk yapmasın. Yönetim bariz beceriksiz insanlardan oluşuyor ve avukatlıklarını yapmaktan vazgeçmeli. Çünkü birkaç kötü sonuçta kendisini yollayabilir Dursun ve yancıları.
Renkdaş basında yazıyor ona buna 20 25 veriyormuşuz ya o yüzden yazdım bence de öyle bir bütçe yok bizdeÖyle bir bütçemizin olduğunu düşünmüyorum
Eğer olsaydı zaten Cenk Ergün daha haziran ayından çatır çatır harcardı
Tete gitmeden sağ bek bile alamadık
Hocanın açıklamalarını da baz alırsak ben Eylül ayında elde kalan çöplerden birini anca getiririz diyorum