Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maçtan önce çift idman yaptık demişti hoca o yüzden maçta çok koşamadık. Yangına gerek yok beşiktaşı yeneriz ağustosun sonunda orta saha çekeriz sonra sol bek için sürpriz bekliyorum ben. Duboş yerine bir sol bek alırız. Bats ziyech zaha kerem baya iyi durumda sevindim.

Riosu alsın fener bize lazım olan profil değil be Wendel ne Rios birlik adamlar değil

Köhn’ü satarsak sol bek Berkan. Kadroları buna göre yapın. Bu beceriksizler kimseyi alamaz.

Arkadaşlar konu dışı olacak ama benim bir sorunum var

Belki çözümünü bilen vardır

Ben forumu Tapatalk ile kullanıyorum yalnız 2 gündür Tapatalkda forum gözükmüyor

Böyle bir sorun yaşayan var mı

Ayrıca forumun kendi apk'sını nasıl indirebilirim

Önce hocamız o saçma salak sistemini değiştirecek,riskli bi pres sonrası top alamayınca yediğin geçiş hücumlarindan hiç bir boey kurtaramaz seni,jelert de insan,davinson da.gelirse mc tominay da.

Ben forumu Tapatalk ile kullanıyorum yalnız 2 gündür Tapatalkda forum gözükmüyor

Bende de ayni problem var.

Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama İos uygulamadan da girilmiyor hata veriyor.

Köhn,jelert,ali turap ve baris var bekler için.umit davala hem sagbek hem sag açık hem ortasaha oynamıştı.barisi da beklere yazarım,onun hiçbir luksu yok orda oynamam falan gibi.hicbisy başarmadı henüz,baris da joker

Tartışmalı bir herifine değerinin iki katı teklif geliyorsa bunu kabul etmemek hiyanettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt