Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir cami pozumu çek camiyi tam al ama beni de al " temalı fotoğraf çektiren adamdan ben Avrupalı orta saha transferi beklemem kardeş. Normalde feysbukta okey oynayacak bir profil.

Ya gider Güney Amerika veya Rusya filan gibi yerlerden çuvalla para vererek oyuncu alabilir ancak.

dün köhn kaan defansta top karşılayamadı.. neden? köhn ofansta orta arayışında zaha içeri kat ediyor hucüm yiyoruz herkes sağa sola bakıyor köhn nerede? adam da ışınlanamıyor aksine napsın..

Burasi gibi geneli belli bi seviyenin ustunde olan bi forumda bile dun baris dahil herkes itin gotune sokulmus, hocanin hocaligi tartisilmaya baslanmissa twitteri vs dusunemiyorum

Siz kafayi mi yediniz arkadas
Ben hocalığını tartışmıyorum ama şu pres sevdasını zararlı buluyorum. Oyuncularla iligili bir problemim yok.

dün bu saatlerde, jelert transferi de dahil olmak üzere mevcut bek rotasyonumuzun çok soru işaretli olduğundan bahsetmiştim.

orijini bek olan oyuncular:
jelert -- yeni transfer oldu. genç ve gelişime açık bir oyuncu. tutması için duacıyız.
dubois -- hazırlık maçlarındaki görüntüsü hiç iç açıcı değil. gönderilmesi gündemde.
ali turap -- altyapı oyuncumuz. gelişim sürecinde. gözü kapalı oynatamazsın.
köhn -- malum savunma zafiyetleri olan bir oyuncu. bir çok kişi için soru işaretleri barındırıyor.

alternatif pozisyonu bek olan oyuncular:
kaan - orijini bek değil. zorunluluktan oynuyor.
BAY - orijini bek değil. zorunluluktan oynuyor.
berkan kutlu - orijini bek değil. zorunluluktan oynuyor.

bir tane bile %100 hemfikir olabileceğimiz bir oyuncu yok malesef. bırakın hemfikir olmayı, orijini sol bek olan tek oyuncumuz köhn. jelert'in ikinci mevkii sol bek. ee biz jelert'i as sağ bek olarak almadık mıydı? jelert sol bek oynarsa, sağ bekte kim oynayacak o zaman?

ki bizim oyunumuzda beklerin çok dinamik ve çift yönlü olması gerekiyor.

burada orta sahadan daha büyük eksiğiz bence.

oyuncu almayacaksak, oyun sistemini değiştirmeliyiz.

ziyech -- mertens -- zaha

icardi
hepsi birbirinden değerli oyuncular ama fizik kalitesi yüksek rakiplere karşı bu 4lü ile çıkmamalıyız bence. derbi maçlar ve avrupa maçları kastım. BAY-kerem ve batşuai'den en az birini zaman zaman entegre etmek lazım bu 4lüye.

zaten eğer satılmaz ve kadroda kalırsa, BAY bu4lüden birinin yerinde mutlaka as oyuncu olacaktır.
ziyech zaha icardi ile başladığımız maç sayısı kaç acaba geçen sezon. aynı anda 11de başladıkları

Barış’ı bek oynatmak adama hakaret olur bu dakikadan sonra ama bu mesele yüzünden boşuna tartışmayın. 15-20 gün sonra aramızda olmayacak zaten Barış. Belki Süper Kupa maçında son kez oynar. 20 milyonluk orta sahayı neyle alacağız zannediyorsunuz? Bu çapsız iş bilmezler satacak maalesef.
Bir ihtimal Davinson gidebilir Barış yerine ama Londra’ya gidip muhtemelen ön anlaşmayı yaptı bile. Barış’in gitmesi daha yüksek ihtimal.

Barış’ı bek oynatmak adama hakaret olur bu dakikadan sonra ama bu mesele yüzünden boşuna tartışmayın. 15-20 gün sonra aramızda olmayacak zaten Barış. Belki Süper Kupa maçında son kez oynar. 20 milyonluk orta sahayı neyle alacağız zannediyorsunuz? Bu çapsız iş bilmezler satacak maalesef.
Bir ihtimal Davinson gidebilir Barış yerine ama Londra’ya gidip muhtemelen ön anlaşmayı yaptı bile. Barış’in gitmesi daha yüksek ihtimal.
40tan aşağı giderse ebelemece oynarız yönetimle..

ziyech zaha icardi ile başladığımız maç sayısı kaç acaba geçen sezon. aynı anda 11de başladıkları
En dogrusu baris ve ziyechti ve biz öyle sampiyon olduk zaten.ki ziyech milli takimda pres yapan ve geriye gelen bi adamdi.ama orda amrabat falan arkayi toplayan adamlar da vardi sistemlerinde.bizde de yapmaya başladı presi,dun cok geriye geldi ama hala hazir degil

2 yıl üstüste şampiyon olan takıma hava lazım aynı kadro benzer hırs ve istekte olmayabilir umarım bu düşünülür. Sadece 2 ve 8 diye söylüyor herkes ama bu yetmeyebilir. Zaha'dan çıkar genç heyecan verici bir kanat alıp Kerem'i AS oyuncu yapar arkasınada bu arkadaşı koyarım. Onyekuru tipinde bir oyuncu gerekiyor hani ayağına değil daha çok boş alana koşan oyuncu tiplemesi.

Kaan Ayhan'dan sağ bek geçti biz geçiş döneminde alacağımızı aldık oraya yerli bir sağ bek lazım. Sol bek bana kalırsa hem yabancı hem yerli oyuncu lazım bu Köhn tam olarak anadolu takım oyuncusu dün yedirdiği gol ile geç refleks veren ve oyunu okuyamayan bir oyuncu olduğunu tekrar tekrar kanıtladı.

Zenit Glushenkov ile wendel i 30M € versin. Sonraki satıştan %10 ile 😁😁😁💥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt