Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtdışında takim satin alip orada yabancı altyapı oyunculari gelistirip hersene 1 2 tanesini alip takima adapte etmek lazim.

Yılda nereden baksan 10 15 m euro cepte kalir. Çok çok önemli mesele bu.
Vay beeee her sene 1-2 tane takıma adapte edecebileceğimiz takım yaratacaz ha vay vay vayyyy

Kutlu Akpınar: "Galatasaray'ın Mertens'i yedekleyebilecek genç bir 10 numara arayışı var."

Kutlu Akpınar:

"Galatasaray, Derrick Köhn'ün ayrılma ihtimaline karşı elinde sol bek listesi bulunduruyor. Kuzey ülkelerinden ve Premier Lig'den genç ve kariyerli sol bek listesi var."

Kutlu Akpınar: "McTominay konusunda Galatasaray masadan kalkmış değil. İki takım arasında 7-8 milyon Euro'luk bir fark var. Manchester United henüz geri adım atmadı.

İngiltere'den 2 oyuncuya daha ilgi var. Gizli yürütülüyor. Henüz isimleri netleştiremedim."

Benim avrat fasli, ziyechi ilk 11e yaziyorum ondan:asd:

Edit: Mertensi cok seviyorum, büyük profesyonel ve cok iyi karekter. 30 yasinda vs gelse bizde inanilmaz bir efsane olurdu herhalde.
Ben de diyom Hakan'ım İnstagram'a boks antrenman videolarına niye Arapça Müzik kullanıyo diye kanks yav :D Hanımcılık her zaman kazanır :D

Bulsana şampiyon yapacak 10 milyona adam :)

Jelert e bile o parayı verdiler
Eskisi gibi üç beş ona öyle adam vermiyor bırakmıyorlar
Yani senin o dediğin normal şartlar kalmadı artık
İşte insan okuduğunu anlayamazsa böyle olur. 10 milyona beni şampiyon yapacak adam bulurum demedim. Orta sahadaki eksikliğini 10 milyonluk topçu ile de kapatırsın, 20 milyonluk adam almana gerek yok dedim. Bugün şu dakika 20 milyon verip Wendel hatta Mctominay alınsa sanki oyundaki bütün problemlerimiz çözülecek.

Bu parma maçi niye gundem seri a takimı 25. Yas ortalamalı lecceyide yendin ne onemi varsa hazirlık tunuvası falan yok ki dandik de olsa kupa kaybettin diyelim.
Eleştiride kantarın topuzunu çok kaçırıyoruz. Okan hoca hangi hazırlık maçında iyi sonuç almış ki. Adam takmıyor hazırlık maçlarını anlasın artık şunu taraftar

Bunları yapmak 10 no işi değil orta saha olmadığı için mecburen yaptırıyoruz
zaten bu yüzden adam akıllı orta saha alalım diyoruz hocam

10 numaranın görevi en azından boş kaleye topu yuvarlamak olmalı
Olması gereken odur bende baumgartneri isterim mesela 10a ama o gelse de değişmeyecek çoğu şey

Bak biz güya pres takımıyız ileri 4lüye bak ziyech zaha mertens ikardi,bunlar %100 pres özellikli oyuncular değil bir kere

Her maçı pres yaparak da oynayamazsın,beklemen gereken maçlar anlar dakikalar olacak bekliyim desen bu 4lüyle nasıl kontraya çıkacaksın?

Bizim oyun çok geçiş vermeye müsait,bunu da göz ardı etmemen gerekiyodu, kaan sançez apo köhn bu 4lüden sançez hariç hangisi bire biri savunabilir?

Bu kısmı halledelim geri 6lıyı boey sançez sançez boey toreira toreira yapsan yine düzelmeyeceğiz çünkü sen ligde 40maç hücum oynayacaksın 2 boey 2 toreira 2 sançez 1de muslera ile nasıl hücum yapacaksın?

O kadar çok yanlış var ki işin içinde olan adamların göz göre göre hata yapmasını,yapılan hatalardan ders almayıp ısrarla tekrarlamaları bana çok ilginç geliyor

Sen zahayı alıyosun adamı daha 1 kere rakip bekle bire bir bırakacak seti oluşturamadın her topu aldığında 8 tane ismi geçmesi gerekiyo sonra sorun sadece zahadaymış gibi görülüyo

Angelinoyu aldın top sendeyken orta açsın diye ama adamın savunması yok geçişte bire biri nasıl savunacak o fizik kaliteyle öyle bi oyuncu değil ki,sonra angelinoya çöp diyoruz

Teoride doğru yapılıp pratikte iş tutmasa tamam diyicem ama daha teori de doğruyu yapamıyoruz ki

Amrabat neyse de hani gerek Manu performansı gerekse Kaan'ın orta saha performansı onu geri itmiştir belki ama Dominguez'in olmamasını garipserim. İsmi çıkmamış denilen isimlerden bence.
Manu performansı yanıltıcı olur, çünkü oraya gidip de başarılı olan yok gibi bir şey. Kim gitse öğütüyorlar.

Bulsana şampiyon yapacak 10 milyona adam :)

Jelert e bile o parayı verdiler
Eskisi gibi üç beş ona öyle adam vermiyor bırakmıyorlar
Yani senin o dediğin normal şartlar kalmadı artık
Piyasada rahatlıkla o paraya iyi oyuncu bulabilirsin reis.Bizim yönetim yıldız oyuncu transferi kovalıyo.Örnek olarak Fransa Ligi'nden takımların da ilgilendiği Adem Zorgane var.Sağ bek konusunda da örnek verecek olursam izlemedim ama Kopenhag'ın Jelert yerine Meksika Ligi'nden aldığı sağ beki 2,5 milyon euroya aldılar diye biliyom..

köhn barış gibi ileride denenmeli, Yani bir sol bek daha alıp kanatlardan birini dehlesek de olabilir, yani yunuz uza kardeşim

İşte insan okuduğunu anlayamazsa böyle olur. 10 milyona beni şampiyon yapacak adam bulurum demedim. Orta sahadaki eksikliğini 10 milyonluk topçu ile de kapatırsın, 20 milyonluk adam almana gerek yok dedim. Bugün şu dakika 20 milyon verip Wendel hatta Mctominay alınsa sanki oyundaki bütün problemlerimiz çözülecek.
Yav arkadaş asıl sen önce demek istedğğimi değil yaFığımı anla o zaman.
10 milyona şu zamanda Galatasaray gibi takımlatın orta saha yükünü eksikliğini giderecek adam bulamazsın. Varsa yaz bakalım kimmiş bu alınabilecek 10 milyonluk adam.
Yalnız CL, Lig ve kupalarda oynayıp eksikliğimizi kaptacak çaptta olacak sırf yazmak için piyasa değeri 10 olan oyuncu yazma

Boş yapıyorsun😭

Piyasada rahatlıkla o paraya iyi oyuncu bulabilirsin reis.Bizim yönetim yıldız oyuncu transferi kovalıyo.Örnek olarak Fransa Ligi'nden takımların da ilgilendiği Adem Zorgane var.Sağ bek konusunda da örnek verecek olursam izlemedim ama Kopenhag'ın Jelert yerine Meksika Ligi'nden aldığı sağ beki 2,5 milyon euroya aldılar diye biliyom..
Kopenhag talip olunca verilen fiyat teklifi ile Galatasaray talip olunca verilen fiyat tekliflerinin aynı olacağını sanıyorsun yani.
;)

Kime düşmeye oynayan takımın yıldızı Charleroi min oyuncusu Galatasaray on orta saha yükünü alacak ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt