Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen yıl CL de yarı final çeyrek final oynadık da benim mi haberim yok15-20 milyona orta saha almazsan CL, Lig ve kupada eksiğin kapanmayacak yani, he?Kopenhag Jelert'in yerini Meksika U23 oyuncusunu 1.85 milyona alarak doldurdu. TS Fransa 2'den 4.5 milyona devre arası oyuncu buldu, taş gibi de oyuncu çıktı. Senin Almanya 2'den genç yetenek diye aldığın oyuncu ise Köhn. Kimmiş bu alınabilecek 10 milyonluk adam sorusunun muhatabı bu kulübün scout ekibidir. 10 milyona alınabilecek ve sende iş yapabilecek bir oyuncuyu onların bulamaması sebebiyle bugün 20-25 milyon istenilen adamlara gitmek zorunda olman 20-25 milyonluk adam ihtiyacın var manasına gelmiyor. 25 milyona 2 yıl önce sıfırdan takım kuruldu. Kim boş yaptığı belli.
Bu kadar yüksekten uçmayalım ayağımız yere sağlam 1 şekilde basmalı reis.Marcao da Porto'dan veya Sporting Lizbon'dan gelmedi.Ki bu oyuncuyla ilgilenen takımlar Lille ve Marsilya.2-5 milyon olmaz 4,5 milyon euro olur Wendell gibi 25 milyon eurolar istenmez..Kopenhag talip olunca verilen fiyat teklifi ile Galatasaray talip olunca verilen fiyat tekliflerinin aynı olacağını sanıyorsun yani.
Kime düşmeye oynayan takımın yıldızı Charleroi min oyuncusu Galatasaray on orta saha yükünü alacak![]()
Çok kez dedim yol bilmez dil bilmez Murat abisi de yanında Rusya'ya gitsin dedim de olmadı o iş kanks yavBu rus gacılarını ayıklamak için mi rusyaya gidiyor yav, bunun gitmesi ayrı bunu rus bir takımın alması kendi içinde absürt 2 olay
bu takim 6 milyona torreira aldi, senin belirledigin seviyenin baya altinda.Geçen yıl CL de yarı final çeyrek final oynadık da benim mi haberim yok
Trabzon'un aldığı oyuncular onlara lig kupa falan kazandırdı da benim mi haberim yok
Kopenhag on 2 milyonamaldığı oyuncuya sen teklif yapınca sana da 2 milyon fiyat mı çekiyor da almıyoruz ?
Takıma seviye kazandırıp direk etki yapabilecek oyuncuların transfer bedelleri bellidir çenenizi boşuna yormayın. Tek akıllı siz değilsiniz
Tuttuğunuz takımın GS olduğunun farkına ne zaman varacaksınız![]()
Son kez bir yokla cebine telefon numarası sıkıştır dara düşerse arar belkiÇok kez dedim yol bilmez dil bilmez Murat abisi de yanında Rusya'ya gitsin dedim de olmadı o iş kanks yav![]()
Vay beeee her sene 1-2 tane takıma adapte edecebileceğimiz takım yaratacaz ha vay vay vayyyy
Daha sonra Fıkır Fıkır Ferhat gibi olmasında kanks yavSon kez bir yokla cebine telefon numarası sıkıştır dara düşerse arar belki
Aynen öyle ama tek bir tane orta saha alınacaksa bu adam kesinlikle çift yönlü hızlı tempolu adam yiyen biri olmalıEvet reis bence ikiside lazım.
Mesela wendel fofanayla tominayla fernandezle anlam kazanır.Sanırım anlatılmak istenen bu.Yoksa kimse wendele kötü demiyor.
Yok, öyle değil o iş. Sen bu işi bilmiyorsun. Geçiş yemememiz için 25 milyona adam alınmalı.bu takim 6 milyona torreira aldi, senin belirledigin seviyenin baya altinda.
maksimum 12-13 milyona cok rahat adam bulunur.