Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu wendel ve rios denen iki dangalak biraz daha gündemde olursa okkalı bi küfür edeceğim artık.rusyadaki sidikli bi brezilyali ve copa amerikada parlamış istikrarsız bi velet ile günleri heba etmek rezilliğin daniskasıdır.wendeli vermiyolar,peşin istiyorlar.bitti gitti.riosun cazibesi var ama isteyeni çok ve yine riskli bi isim.mc tominay,fofana ve rabiot zorlasinlar,bekleriz.

Mc tominay(fofana),ilkay(salih ozcan)ve eriksen al bitir.

Bu wendel ve rios denen iki dangalak biraz daha gündemde olursa okkalı bi küfür edeceğim artık.rusyadaki sidikli bi brezilyali ve copa amerikada parlamış istikrarsız bi velet ile günleri heba etmek rezilliğin daniskasıdır.wendeli vermiyolar,peşin istiyorlar.bitti gitti.riosun cazibesi var ama isteyeni çok ve yine riskli bi isim.mc tominay,fofana ve rabiot zorlasinlar,bekleriz.
Haklısın ahbap

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burhan Can Terzi: "Kazımcan Karataş; 500 bin Euro kiralama ücreti + 1.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Rus takımı Orenburg'a gidiyor. Opsiyon, zorunlu ve şarta bağlı değil, takım almak isterse alacak."

Torreira-fofana-ilkay 10 numarada da -eriksen -olması gereken kalite bu ortasahada

Zaha hususunda Cafer ile aynı saflardaydım fakat mentalite olarak fazlasıyla benzediğimizi farkettiğimde kendisine destek olmaya karar verdim. İnsanın ne kadar yetenekli olursa olsun alıştığı düzenden bambaşka bir yapıya geçmesi sancılı oluyor. Hele mesafeli bir insansan işin iyice zorlaşıyor. Bu sezon farklı olacağı kanaatindeyim.

Zaha hususunda Cafer ile aynı saflardaydım fakat mentalite olarak fazlasıyla benzediğimizi farkettiğimde kendisine destek olmaya karar verdim. İnsanın ne kadar yetenekli olursa olsun alıştığı düzenden bambaşka bir yapıya geçmesi sancılı oluyor. Hele mesafeli bir insansan işin iyice zorlaşıyor. Bu sezon farklı olacağı kanaatindeyim.
davayı satmışsın

20240724_073512.webp

zaha ve ziyechi aldık artık ve 1 yıl oldu

gitmedikleri sürece de en yüksek faydayı almalıyız

Mukemmel bi giris, gelisme, sonuc. Tebrik ediyorum.

Burcu hanımın tangası, 8 numara alamıyor oluşumuzdan daha fazla konuşuldu malesef..

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt