- 5 Eylül 2014
- 84.456
- 70.249
- 4.513
bu cafer kimin adamı üstatBoş yapma
parayla konuşturuluyor bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu cafer kimin adamı üstatBoş yapma
Haklısın ahbapBu wendel ve rios denen iki dangalak biraz daha gündemde olursa okkalı bi küfür edeceğim artık.rusyadaki sidikli bi brezilyali ve copa amerikada parlamış istikrarsız bi velet ile günleri heba etmek rezilliğin daniskasıdır.wendeli vermiyolar,peşin istiyorlar.bitti gitti.riosun cazibesi var ama isteyeni çok ve yine riskli bi isim.mc tominay,fofana ve rabiot zorlasinlar,bekleriz.
Su’dan ucuzBurhan Can Terzi: "Kazımcan Karataş; 500 bin Euro kiralama ücreti + 1.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Rus takımı Orenburg'a gidiyor. Opsiyon, zorunlu ve şarta bağlı değil, takım almak isterse alacak."
Niye hocam bizim paramiz değil birak versin esseklerBu eşşeğe 80 milyon verdiler yav. Duydukça sinirlerim zıplıyor.
Emin de gittikten sonra orta saha transferi hızlanırBurhan Can Terzi: "Kazımcan Karataş; 500 bin Euro kiralama ücreti + 1.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Rus takımı Orenburg'a gidiyor. Opsiyon, zorunlu ve şarta bağlı değil, takım almak isterse alacak."
davayı satmışsınZaha hususunda Cafer ile aynı saflardaydım fakat mentalite olarak fazlasıyla benzediğimizi farkettiğimde kendisine destek olmaya karar verdim. İnsanın ne kadar yetenekli olursa olsun alıştığı düzenden bambaşka bir yapıya geçmesi sancılı oluyor. Hele mesafeli bir insansan işin iyice zorlaşıyor. Bu sezon farklı olacağı kanaatindeyim.
fikir ayriliklari olabilir tayyar ağabey göreceğizC"fer, akli basinda, ozcimbomlu bir kardes olarak goruyorum seni. Lakin Zaha konusunda akil tutulmasi yasiyorsun. Niye ulan??
Zaha hususunda Cafer ile aynı saflardaydım fakat mentalite olarak fazlasıyla benzediğimizi farkettiğimde kendisine destek olmaya karar verdim. İnsanın ne kadar yetenekli olursa olsun alıştığı düzenden bambaşka bir yapıya geçmesi sancılı oluyor. Hele mesafeli bir insansan işin iyice zorlaşıyor. Bu sezon farklı olacağı kanaatindeyim.
Mukemmel bi giris, gelisme, sonuc. Tebrik ediyorum.Zaha hususunda Cafer ile aynı saflardaydım fakat mentalite olarak fazlasıyla benzediğimizi farkettiğimde kendisine destek olmaya karar verdim. İnsanın ne kadar yetenekli olursa olsun alıştığı düzenden bambaşka bir yapıya geçmesi sancılı oluyor. Hele mesafeli bir insansan işin iyice zorlaşıyor. Bu sezon farklı olacağı kanaatindeyim.
Sander berge haberi çıkmış.ajdar gibi bir nöbet
hani nirde!Sander berge haberi çıkmış.