- 2 Temmuz 2011
- 137.493
- 58.547
- 5.488
Berkana benziyorsa bu fledrup gelmesin ama berkan futbolcu bile değil bu herif top çalıyormuşBunları Berkan da yapıyo işte gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkana benziyorsa bu fledrup gelmesin ama berkan futbolcu bile değil bu herif top çalıyormuşBunları Berkan da yapıyo işte gerek yok
Tövbe tövbetövbe est. aklıma kötü kötü şeyler geldi bi anda
ama senin öyle biri olmadığını umuyorum
oğlum ergenliğini bitirmiş yetişkin bir erkek niye çocukları stalklar!
Yapma
Gecen yaz bas bas bagirdim burda fred-torreira yapalim diye alamadik
Ozaman da boy ortalamasi bilmem ne dediler duran top savunmasi zayif kalirmis
Fred-Torreira olsaydi rekabet bitmisti
Sence okan iyi hoca mı kötü hoca mı üstatNiye antipatik olsun ki, doğru bencede
Ayrıca kimsenin keyfine göre yorum yapmak zorunda değilsin, farklı görüşler tartışır saygı çerçevesinde,
Mesele GALATASARAY
Aynı fikirdeyim.Antipati kazanacaksamda kazanayım
bu yönetim varken gerçekten hocaya sallamak içimden bile gelmiyor
gerçekten kendisi ile sulh içindeyim
ama OKAN HOCA FUTBOLCUDAN ANLAMIYORRRRRR!
Yani artık şunu bi fixleyelim, kendi taktiğine uygun topçuyu bile seçemiyor çok ilginç birşekilde!
Niye antipatik olsun ki, doğru bencede
Ayrıca kimsenin keyfine göre yorum yapmak zorunda değilsin, farklı görüşler tartışır saygı çerçevesinde,
Mesele GALATASARAY
Bence gayet iyi hoca , Rizesporda iken demiştim, yanlız hala çok geliştirmesi lazım kendini bence , tek taktik üzerinden yürümez, zorladığı taktik Zaha Kerem Ziyechi çöpe çıkarıyor, birde oyuncu değişikliği tartışılır, çok geç hamle yapıyor , son eleştirimde her açıklamasında yönetimin arkalığını almasıdır, yeri gelince dimdik durup Fatih hoca gibi en üst makamı bile eleştirmekten korkmamalıSence okan iyi hoca mı kötü hoca mı üstat