Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tövbe est. aklıma kötü kötü şeyler geldi bi anda

ama senin öyle biri olmadığını umuyorum

oğlum ergenliğini bitirmiş yetişkin bir erkek niye çocukları stalklar!
Tövbe tövbe 🙂ben bebekli aileleri takip ediyorum,o dediğin şeyden olan insanların da katili.olmak isterim acikcasi

Yapma

Gecen yaz bas bas bagirdim burda fred-torreira yapalim diye alamadik

Ozaman da boy ortalamasi bilmem ne dediler duran top savunmasi zayif kalirmis

Fred-Torreira olsaydi rekabet bitmisti

yinede derbide, kıpenhagda, pragda yediğimiz dayağı hala sindiremedim açıkcası

fiziken dövüp gittiler!

Antipati kazanacaksamda kazanayım
bu yönetim varken gerçekten hocaya sallamak içimden bile gelmiyor
gerçekten kendisi ile sulh içindeyim

ama OKAN HOCA FUTBOLCUDAN ANLAMIYORRRRRR!

Yani artık şunu bi fixleyelim, kendi taktiğine uygun topçuyu bile seçemiyor çok ilginç birşekilde!
Aynı fikirdeyim.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hjulmand daha fazla piyasası olan biriydi 19'a gitti acayip para istememeleri lazım.

Eleman dümdüz savaşçı ortasaha. Bizde zaten 2 tane var ondan, neden 3. Bir ortasaha alalim

Freldrupun istatistikleri yalan mı şimdi niye gelmesi istenmiyo

Genoanın defansı.. kazanılan toplara bam güm vuruşlar.. kalabalıkta top çarpmalar.. demek ki torreira 30 dan aşağı değil.. Topu dikip duruyor..

@Arda Sadi açıklayacakmısın

Yoksa açıklanamayacağını bildiğin için yine susacakmısın

Demek ki beni yeterince takip edememissin

Ben transfer döneminin basindan bu yana diyorum Turkiye de transfer menajer önerileri ile yapilir

Mertens’le joao pedro’nun ne alakasi var mesela

Torreira ile betis te oynayan carvalho farkli profil

Rashica/ziyech

Wendel/mctominay

Belotti/icardi

Mertens’i trabzon’a önerdi gardi cünkü hamsik’i de trabzon’a getirdi ama veto ettiler maasi yüksek oldugu icin,bize önerildi biz aldik

Oliviera’ya hem bize hem fenere önerdiler

Joao pedro ile biz ilgilendik anlasamadik ve fener aldi

Zaha’yi fener istedi alamadi bize kaldi biz aldik

Tete’yi fener istedi biz aldik

Oguz aydin yine bir baska örnek

Bu yillardir böyle,hatta rafa silva bile ilk bize önerildi maasi yüksek geldi bize bjk transfer etti

Transfer döneminin basinda yazdim bunu,erden timur da buna benzer aciklamalar yapti zaten gecmisti

Menajerler isim öneriyor kuluplere,kulupler de scout ekibi ile bakiyorlar oyuncunun durumuna ve daha sonra ilgi basliyor

Bu düzen degismez yani bunun hocayla onunla bununla alakasi yok erden timur da var iken böyleydi simdi de ayni düzen degisen durum yok

Son olarak zaniolo geldi mesela aklima fenere önerimisler fener girmek istememis transfere daha sonra bize önerildi biz aldik erden timur acikladi bunu

Sence okan iyi hoca mı kötü hoca mı üstat
Bence gayet iyi hoca , Rizesporda iken demiştim, yanlız hala çok geliştirmesi lazım kendini bence , tek taktik üzerinden yürümez, zorladığı taktik Zaha Kerem Ziyechi çöpe çıkarıyor, birde oyuncu değişikliği tartışılır, çok geç hamle yapıyor , son eleştirimde her açıklamasında yönetimin arkalığını almasıdır, yeri gelince dimdik durup Fatih hoca gibi en üst makamı bile eleştirmekten korkmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt