Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.038
- 25.371
- 3.033
Burhan yasaklansın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha çizgisini geçmiyor mu bu herif, pas da mı atmıyor
Temmuz bittikten sonra liste miste hikaye anlatmasınlar.Liste olayı çoktan bitti, menajerler kimi söylüyorsa ona gidiyorlar.
Klasik Dursun transfer politikası.
Anlattığın ya da anlatmaya çalıştığın şeyle gerçekliğin alakası yok ki
Tek taraflı baktığın için yanlış yorumluyorsun
Bak bana desen ki ya kardeşim mctominay 8 ama tempo katacak 8,wendel 8 ama bağlantıyı yapacak 8,ya da rios 8 ama dribling yapacak 8,goretzka 8 ama ceza sahasına dalıp skor katkısı yapacak 8 bunu anlarım çünkü anlaşılır,hepsi farklı özelliklerde 8 ama sonuçta 8 en nihayetinde
Ama sen mctominayı isteyip, amrabatın durumunu sorup, wendelin peşinde koşup riosa teklif yapıp frendrupa yönelip rabiotu bekleyip e.fernandezle anılıp gravenberch olur mu acaba diyip aklının bir köşesinde de fofanayı bulundurursan burdaki saçmalığı benim anlatmama gerek kalmadan senin anlayabiliyo olman lazım
İsimlerin bazısı yalandır belki sadece 6lar ya da sadece 8ler doğrudur gibi bi kaçamak cevap da veremezsin çünkü bizzat okan os ile ilgili her konuşmasında farklı bir profil tarif etti
Bunun menajer önerisiyle,katalog var ordan oyuncu seçiyoruzla hiçbir alakası yok
8 lazımken 6 alıp ya da tam tersi, e bize bu önerildi napalım demek neyin nesidir nasıl bir açıklama getirmektir yahu en basitinden skor katkısı verecek os istiyorum diyip hayatında golle burun buruna gelmemiş amrabatı nasıl isteyebilirsin bütün takımı etkiliyo yanlış eklediğin o parça
25 milyonu reddetmişlerGenoa ya 15 verelim alalım bitsin transferler yolumuza bakalım.
86 eşit taksitle, Şubat'ta ödemeye başlıyorsun , Bellona yatak odası gibi düşünbizdeki para değil demek ki.. çakıltaşı veriyoruz.. 20 de reddediliyor 25 te.. bu paralar var ve biz istediğimizi orta sahalardan birini getiremiyoruz. sürekli yenilerine gidiyoruz..
Bak bana desen ki ya kardeşim mctominay 8 ama tempo katacak 8,wendel 8 ama bağlantıyı yapacak 8,ya da rios 8 ama dribling yapacak 8,goretzka 8 ama ceza sahasına dalıp skor katkısı yapacak 8 bunu anlarım çünkü anlaşılır,hepsi farklı özelliklerde 8 ama sonuçta 8 en nihayetinde
Bu bölüm benim yazdigimla ayni ama anlamamak icin 40 takla atiyorsun
Amac trollük
Uzatmaya gerek yok hadi 5 dakika da futbolcu analizi yap,hatta 4 dakika’ya düsürmüssün
Yoksa fotoshop samet mi demeliydim
Verecek cevap bulamayınca hep öyle olur zaten![]()