Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.738
- 18.831
- 1.188
Kaan ?
Fransa‘nin kocasi son yillarin maliyet/performans olarak en iyi transfer olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan ?
milfcimisin
orta sahaya yumusak kalir ve sakatlanma riski yuksek
Kral sari üyelere bi ayar verirmisin, ayaklari yere bassinmilfcimisin
orta sahaya yumusak kalir ve sakatlanma riski yuksek

Millete ayar verdik mi adminlerde bize ayar veriyoKral sari üyelere bi ayar verirmisin, ayaklari yere
Vay arkadas
Mazrui copBedava aldıkları adamı 2 sene yarım yamalak oynatıp 25e cakmislar bir de sakatlıklarla uğraşıyor 2 yıldır
Berkay ozcani neden düşünmüyoruz hem dubua yi takasta kullanmış oluruz .
Oliviera gitmiyor ise maaşını verip onu da verebiliriz basaksehire geçen sene dibua da olduğu gibi hem elinde kullanmadığın oyuncuları çıkarıp hemde Türk 8 numara alıyorsun
omuzdan 100 gun yatmis ve kas sikintilari var , cocugun akrabalarini taniyorum ben kucukken balkondan dusmus omuzunun ustune o omuz iflah olmazEkli dosyayı görüntüle 254609
Olm adam son 4 yılda tek sefer omuzundan sakatlanmış bu bilgiye nasıl ulaştın![]()
Mazrui cop
muslera
gelert nelson davinson köhm
toreira
barış merters ilkay wilf
m. icardi
Yener Ince o omuzu iyice becerir ikna oldum gelmesinomuzdan 100 gun yatmis ve kas sikintilari var , cocugun akrabalarini taniyorum ben kucukken balkondan dusmus omuzunun ustune o omuz iflah olmaz
YA KES BEYener Ince o omuzu iyice becerir ikna oldum gelmesin