Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.662
- 36.216
- 3.638
Verirler bu arada. Geçen sene çok kötüydü, futbolu kafada bitirmiş gibi bir şeydi.Vermezler, 20m adamlara cerez parasi, ihtiyaclari yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verirler bu arada. Geçen sene çok kötüydü, futbolu kafada bitirmiş gibi bir şeydi.Vermezler, 20m adamlara cerez parasi, ihtiyaclari yok
KaynakReports revealed on July 21 that Man City would accept offers of £20 million for Kalvin Phillips
sen 20 milyonu koy masaya gobek ata ata verirler
Bizde 20m verecez ha?Verirler bu arada. Geçen sene çok kötüydü, futbolu kafada bitirmiş gibi bir şeydi.

Kaynak
Bizim ilgilendiğimize dair bir haber yok ki. Son sezonundan sonra alacak olan kiralık alır ancak.Bizde 20m verecez ha?![]()
ya bi insan bu kadar geri gelir mikerem olayı ne ya yeni görüyorum daha
kes ulan olay ne onu söyleya bi insan bu kadar geri gelir mi
ve onun üzerine fen*r medyasının algısına düşer mi ya
yeter artık bıktık senden arkadaş
Şöyle bir durumda var gittiğin adamların kulüpleri de zengin atıyorum Man U, Zenit bu adamların kadrosunda aktif olarak forma giyen oyuncuları alman için oyuncuların değerinin bir tık üzerinde falan da vermen gerekebilir yada Erden gibi ikna kabiliyetin çok iyi olur... Taksitle ve senin istediğin şartlarda adam alman için ya oyuncuyu ikna etmiş olman gerekir kulübüne baskı kurar yada muhatap olduğun kulüp mecburi olarak oyuncu satması gereken bir kulüptür ...Düşün bir galeriye gidiyorsun araba istiyorsun. 50k şimdi vereyim üstü taksit olsun diyosun. Orada bile sittir çekerler adama. Taksitle iyi oyuncu düşürme şansı çok düşük.
Taksit işi nasıl olur, 20-25lik adami mi istiyorsun en az %60ini masaya koyarsın geri kalan %40i taksit yaparsın. Biz napiyoruz %20 lik kısmı peşin verip kalan %80 e taksit istiyoruz. Millet enayi mi neden bu teklifi kabul etsin?
Buraya gelip iyi performans veren ingiliz topçu var mı? Ben hatırlamıyorum. Gelen gideyim de tatil yapayım yatayım kafasında geliyor