Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hakan Kuzu

Potential departure from Etihad​

Reports revealed on July 21 that Man City would accept offers of £20 million for Kalvin Phillips - marking a significant loss compared to his initial transfer fee of £45 million when he moved from Leeds United in 2022. This willingness indicates both parties' desire for change and could potentially see Philips leave Etihad permanently this summer.

It remains uncertain where Kalvin Philips will land next season as both Aston Villa and Everton vie for his signature. Regardless of where he ends up though, it seems clear that Philips needs fresh surroundings and a new challenge to reignite his career.

Erden zamanı liste genelde Premier lig ağırlıklı oluyordu şimdi neredeyse Uganda liginden bile adamın adı bile geçiyor ama sonuç yok ...

Buraya gelip iyi performans veren ingiliz topçu var mı? Ben hatırlamıyorum. Gelen gideyim de tatil yapayım yatayım kafasında geliyor

Düşün bir galeriye gidiyorsun araba istiyorsun. 50k şimdi vereyim üstü taksit olsun diyosun. Orada bile sittir çekerler adama. Taksitle iyi oyuncu düşürme şansı çok düşük.

Taksit işi nasıl olur, 20-25lik adami mi istiyorsun en az %60ini masaya koyarsın geri kalan %40i taksit yaparsın. Biz napiyoruz %20 lik kısmı peşin verip kalan %80 e taksit istiyoruz. Millet enayi mi neden bu teklifi kabul etsin?

Düşün bir galeriye gidiyorsun araba istiyorsun. 50k şimdi vereyim üstü taksit olsun diyosun. Orada bile sittir çekerler adama. Taksitle iyi oyuncu düşürme şansı çok düşük.

Taksit işi nasıl olur, 20-25lik adami mi istiyorsun en az %60ini masaya koyarsın geri kalan %40i taksit yaparsın. Biz napiyoruz %20 lik kısmı peşin verip kalan %80 e taksit istiyoruz. Millet enayi mi neden bu teklifi kabul etsin?
Şöyle bir durumda var gittiğin adamların kulüpleri de zengin atıyorum Man U, Zenit bu adamların kadrosunda aktif olarak forma giyen oyuncuları alman için oyuncuların değerinin bir tık üzerinde falan da vermen gerekebilir yada Erden gibi ikna kabiliyetin çok iyi olur... Taksitle ve senin istediğin şartlarda adam alman için ya oyuncuyu ikna etmiş olman gerekir kulübüne baskı kurar yada muhatap olduğun kulüp mecburi olarak oyuncu satması gereken bir kulüptür ...

Buraya gelip iyi performans veren ingiliz topçu var mı? Ben hatırlamıyorum. Gelen gideyim de tatil yapayım yatayım kafasında geliyor
1722252121989.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt