Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisi kurtardı kendini zaten işte... yönetimin içinde olsaydı daha fena patlaklar olurdu arkaplanda belki biz görmezdik ama daha çok karışma potansieli var o denklemin.

vakti geldiğinde - gönlü hala varsa çıkacaktır ama 2. başkan ama direkt başkan adayı olarak göreceğiz muhakkak.
en başında bunların ipliğini pazara çıkarsaydı keşke. dursun onun ismi sayesinde yine seçildi

en başında bunların ipliğini pazara çıkarsaydı keşke. dursun onun ismi sayesinde yine seçildi
nasıl yapacaksın ki hocam ama - her şey sakin güzel gidiyordu görünende. o ortamda uğraşsa kendine tepki alacaktı.

seçimde %50-%50 gibi dusun büyük başkan modu vardı taraftarda. şimdi nerdeyse öyle bir ayrım kalmadı.

yönetim kendi defolarını kendi yeteri kadar gösteriyor. hatta daha neler izleyeceğiz şu florya ihale olayları falan biraz dhaa ilerlesin...yetki alındı çıt yok.

en sonunda basacak parayı X bi adama trasnfer yaptık diyecek taraftar için...

temmuzda divan yaz mod diye yapılmadı heralde - merak ediyorum çıkıp eleştirecek birileri çıkacak mı ...

yoksa dernek yemekleri ada partileri yeterli mama olmuş mu diye meraklıyım.

Anlaşıldı, menajerler bize en az 15 milyon euroluk kazık sokacak.
Bu durum son dakikada yapılan diagne transferine benziyor

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

temmuzda divan yaz mod diye yapılmadı heralde - merak ediyorum çıkıp eleştirecek birileri çıkacak mı ...

yoksa dernek yemekleri ada partileri yeterli mama olmuş mu diye meraklıyım.
Şu tayfanın eleştirmeme ihtimali yok. Bir tane daha vardı da adı aklıma gelmedi
5979F5E9-E153-4E9A-A45E-135A8E18CFCF.jpeg

76D97039-E86A-49F1-8A76-55C562FD3FEB.jpeg

68760D5F-7FA2-468F-B6D7-C48C92E1F694.jpeg

Şu tayfanın eleştirmeme ihtimali yok. Bir tane daha vardı da adı aklıma gelmedi
Ekli dosyayı görüntüle 254662
Ekli dosyayı görüntüle 254663
Ekli dosyayı görüntüle 254664
üstteki ikili boş traş kendini elit tabakada görenler. umrumda değiller - Hayri Kozak hep bir şeyler var söylesem diyip boş boş takılıyor 5 aydır.

alttaki ekonomiyi yeri geldiğinde güzel sorgulayan ama doğru soruyu sorduğu için tüm yönetim masası tarafından sözlü linç yiyen adam. daha gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt