- 16 Haziran 2010
- 202.376
- 154.198
- 6.838
Adrien Rabiot, Manchester United'a transfer olmak istediği için Liverpool'un teklifini reddetti. (TuttoJuve)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenke gram güvenmiyorum ama dursuna bir nebze hatioplığuna güveniyorum Hatipoğlu bence samimi bir isim işin sonunda mutlu olacağımız isimler gelecek bence er yada geçForumda dursun ile cenk'e güvenen bir tek sergen herhalde
United bu kamili düşünmüyor ama,ugarte ve amrabat kovaliyolarAdrien Rabiot, Manchester United'a transfer olmak istediği için Liverpool'un teklifini reddetti. (TuttoJuve)
Goooooollll
Ts fb arasındaki kin durulmaztslu tff başkanı geldi diye bayram yapıldı ancak malesef kazandığı an söyledik. amacımız "ben demiştim" işi değil. keşke haksız çıksaydık.
"evladımız hakemlerimiz" milliyetçiliği ile ilk iş yabancı var işini kaldırmışlar. emre malok, erkan engin göreve bakalım.
ts, kulüpler birliği seçiminde koç'a oy veriyor.
"kulüp başkanlarına ceza işi" revize ediliyor.
tahkimin başına "şikeyi aklama" tiyatrosunun önde gelenlerinden biri getiriliyor.
yeni tff başkanı "fb taraftarı"nı övüyor.
şimdi de ts-fb taraftar grupları yemek yiyip, dostluk maçı organizasyonu işi planlanıyormuş.
ligde 18-1 kaldık.
bir yandan da dursun özbek ve yöneticileri. gs falan umurlarında değil zaten.
yazık oldu, tarihin en iyi kadrolarından birine. okan hocaya.
bu sene lig izlenmez.
Kac senedir zaten kucuk takim gibi takiliyorlar, hic bir iddialari yok lig baslarken.valencia baya baya küçülmeye gidiyor galiba
O tarz bir herifi Haziran ayında getirmelilerdi. Aptal aptal iş yapıyorlar, deli oluyor insan. 1,5 ay sadece fiyat sorduk ama şimdi teklif yapıp, çok pahalıymış diyorlar. Adamlar Euro’da orada burada paralarımızla takıldı, insanın zoruna gidiyorBu cocukta artik scout transferi sayilmaz pek. Isim yapti cünku ama elimizde para varsa buna basalim. Ne gerekir 20-25m€ tominay wendele vermeye. Artik o riske girecen sonra onlardan bile iyi cikabilir.
o senin dediğin sokaktaki adam yau üstat. faroz mahallesinde bilmemne kahvesindeki adamın fb nefreti dinmez. ya da tam tersi.Ts fb arasındaki kin durulmaz
Düşünce olarak haklısın da cep delik hocam bizim, para yok oluyor.Çöp getireceklerine para cebimizde kalsın