Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adrien Rabiot, Manchester United'a transfer olmak istediği için Liverpool'un teklifini reddetti. (TuttoJuve)

Böleyiz abi bu gece
c7cf7b7a-b6ca-4d21-85bd-2cde1298d30f.webp

tslu tff başkanı geldi diye bayram yapıldı ancak malesef kazandığı an söyledik. amacımız "ben demiştim" işi değil. keşke haksız çıksaydık.

"evladımız hakemlerimiz" milliyetçiliği ile ilk iş yabancı var işini kaldırmışlar. emre malok, erkan engin göreve bakalım.

ts, kulüpler birliği seçiminde koç'a oy veriyor.

"kulüp başkanlarına ceza işi" revize ediliyor.

tahkimin başına "şikeyi aklama" tiyatrosunun önde gelenlerinden biri getiriliyor.

yeni tff başkanı "fb taraftarı"nı övüyor.

şimdi de ts-fb taraftar grupları yemek yiyip, dostluk maçı organizasyonu işi planlanıyormuş.

ligde 18-1 kaldık.

bir yandan da dursun özbek ve yöneticileri. gs falan umurlarında değil zaten.

yazık oldu, tarihin en iyi kadrolarından birine. okan hocaya.

bu sene lig izlenmez.

tarihimizde ilk defa 25 miolara çıkıp nasıl topçu bulamıyoruz hayret bir şey. Bu Sara'da Wendel'in alternatifi herhalde.

Samsun, eyüp, göztepe, kayseri, Sivas bu sene düşmemeye oynar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tslu tff başkanı geldi diye bayram yapıldı ancak malesef kazandığı an söyledik. amacımız "ben demiştim" işi değil. keşke haksız çıksaydık.

"evladımız hakemlerimiz" milliyetçiliği ile ilk iş yabancı var işini kaldırmışlar. emre malok, erkan engin göreve bakalım.

ts, kulüpler birliği seçiminde koç'a oy veriyor.

"kulüp başkanlarına ceza işi" revize ediliyor.

tahkimin başına "şikeyi aklama" tiyatrosunun önde gelenlerinden biri getiriliyor.

yeni tff başkanı "fb taraftarı"nı övüyor.

şimdi de ts-fb taraftar grupları yemek yiyip, dostluk maçı organizasyonu işi planlanıyormuş.

ligde 18-1 kaldık.

bir yandan da dursun özbek ve yöneticileri. gs falan umurlarında değil zaten.

yazık oldu, tarihin en iyi kadrolarından birine. okan hocaya.

bu sene lig izlenmez.
Ts fb arasındaki kin durulmaz

Yusuf Özdemir alınırsa ikinci Levent Mercan olur. Rıdvan ve Yasin duruken Yusuf alınmamalı. Oğuz'u alamadın, dalga geçer gibi şimdi Yusuf falan olursa sövülür.

Bu cocukta artik scout transferi sayilmaz pek. Isim yapti cünku ama elimizde para varsa buna basalim. Ne gerekir 20-25m€ tominay wendele vermeye. Artik o riske girecen sonra onlardan bile iyi cikabilir.
O tarz bir herifi Haziran ayında getirmelilerdi. Aptal aptal iş yapıyorlar, deli oluyor insan. 1,5 ay sadece fiyat sorduk ama şimdi teklif yapıp, çok pahalıymış diyorlar. Adamlar Euro’da orada burada paralarımızla takıldı, insanın zoruna gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt