Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dediğim gibi

İlkin voleybol kafaları + Tahkim yayını geliyor.

transfer haricinde ilgilnen için fena içerik değil

Mc Tominay da Wendell de Bissaka gibi imkansız transferler.Boş yere bu tarz oyuncularla uğraşmak yerine alabileceğimiz oyuncularla uğraşmak gerekir.Lig başlamak üzere.1-2 hafta idare edilebilir gibi ama ne kadar erken alınırsa o kadar iyi..

Ikisi de muazzam, part 2 daha vahsi. 1i daha iyidi bence ama.

Red dead redemption 2 oynadin mi

Days gone da siddetle tavsiye ederim

Red 2 ve days gone oynamadım , ps5 te türkçe olmadıgı için anlamıyorum hikayeyi turkçe dublaj geliyormuş red 2 ye onu bekliyorım , başka öneriler varsa alabilirim renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Red 2 ve days gone oynamadım , ps5 te türkçe olmadıgı için anlamıyorum hikayeyi turkçe dublaj geliyormuş red 2 ye onu bekliyorım , başka öneriler varsa alabilirim renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unchartedları oynamadıysan büyuk şey kaçırmissin demektir onun dışinda detroti oneririm

Demirbay'ın kimle kıyaslanırsa kıyaslansın defansif aksiyonlarda daha iyi gözükmesi bana Wenger'in istatistik mini etek gibidir sözünü hatırlatıyor.
Alex Ferguson'un sözü değil miydi? En doğru sözlerden biri. İstatistiklere tam olarak yansımayan yada oynadığı takımdaki role istatistikleri çok rahat değişir. Bir takımda veya oyun planında işe yaramaz denilen bir oyuncu başka bir oyun planında o takımın en iyi oyuncusu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt