Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada eskrim dünyanın en boş sporudur. Spor bile sayılmaması gerekiyor.
Erden olsa belki ikna ederdik kiralık, bunlar Norwichteki elemanı ancak kiralar, bonservisle alamazlar ,Gravenberch i kiralık salmazlar mı. Seneye de 30k verir alırız. Taş gibi oyuncu.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan bol bol ceviz yeBen sogansiz tercih ediyorum
Ikisi de muazzam, part 2 daha vahsi. 1i daha iyidi bence ama.
Red dead redemption 2 oynadin mi
Days gone da siddetle tavsiye ederim
Sen yaptın herhalde ağabey. Gündelik hayatta işime yaramaz. Spor dediğin güreştir. Tekvando'dur. Feramuz gibi 2 tane gelse tek atarım meselaHiç eskrim yapmadığın belli oluyor heis
EvetBu aksam kafayi cekiyon mu
Özledik.
Evet rabiot bize kaldifrendrup liverpool gerçek mi şimdi
21 yasinda günde 7 kere yapiyordum @Feramuz KayalarHakan bol bol ceviz ye
Heaİkisi de gelmeyecek
Unchartedları oynamadıysan büyuk şey kaçırmissin demektir onun dışinda detroti oneririmRed 2 ve days gone oynamadım , ps5 te türkçe olmadıgı için anlamıyorum hikayeyi turkçe dublaj geliyormuş red 2 ye onu bekliyorım , başka öneriler varsa alabilirim renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alex Ferguson'un sözü değil miydi? En doğru sözlerden biri. İstatistiklere tam olarak yansımayan yada oynadığı takımdaki role istatistikleri çok rahat değişir. Bir takımda veya oyun planında işe yaramaz denilen bir oyuncu başka bir oyun planında o takımın en iyi oyuncusu olabilir.Demirbay'ın kimle kıyaslanırsa kıyaslansın defansif aksiyonlarda daha iyi gözükmesi bana Wenger'in istatistik mini etek gibidir sözünü hatırlatıyor.