Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 temmuza 1.5 saat kaldı.bakalim bu 2 gün neden coşkulu olacagiz...fb elenir diye değildir umarim

Alex Ferguson'un sözü değil miydi? En doğru sözlerden biri. İstatistiklere tam olarak yansımayan yada oynadığı takımdaki role istatistikleri çok rahat değişir. Bir takımda veya oyun planında işe yaramaz denilen bir oyuncu başka bir oyun planında o takımın en iyi oyuncusu olabilir.
Doğru. Ferguson sözün sahibi, kafa Wenger'e gitmiş benim.

Bana biraz temposuz ve sadece topla iyi gibi geldi, arada top da çalıyor videolarda ama maç genelinde geri dönecek birisi gibi durmuyor.

Evet bu konuda haklısın hocam. Geçiş savunmalarında ekstra bir şey katacağını ben de düşünmüyorum ama zaten geçiş savunması problemimiz oyuncu kaynaklı değil bence. Bence de orta sahaya ilk özelliği savunmasının keskinliği olan bir oyuncu almalıyız ama bunu alsak bile sürekli geçiş hücumu yemeye devam edeceğimizi düşünüyorum. Asıl problemimiz sistemle ilgili. 4-5 kişiyi baskıya yollayıp kalan 5 kişiyi savunmada bırakınca orta sahada kocaman bir boşluk bırakıyoruz. Rakip baskımızı pasla kırdığı anda stoperlerimizle karşı karşıya kalıyorlar. Orta sahaya istediğimiz kadar iyi savunmacı alalım bu sistemden vazgeçmediğimiz sürece savunma problemi yaşamaya devam edeceğiz.

ben bu enislerin ikisini de aynı kişi sanıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt