Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.922
- 39.715
- 2.953
Tercih meselesi tabiki kanks yav. Sogan butun yemeklere gidiyor. Sogan, salca ve tuzBen sogansiz tercih ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tercih meselesi tabiki kanks yav. Sogan butun yemeklere gidiyor. Sogan, salca ve tuzBen sogansiz tercih ediyorum
Güzel, nöbete hareket gerekli
@Emre Altun menemen soğanlı mı soğansız mı anketi aç bari yaw. Transfer yok zatenTercih meselesi tabiki kanks yav. Sogan butun yemeklere gidiyor. Sogan, salca ve tuz![]()
Bazen begeniyorum, iyi gidiyor. Bazen de hosuma gitmiyor. Yemek konusunda degisik biriyim knks yav.Tercih meselesi tabiki kanks yav. Sogan butun yemeklere gidiyor. Sogan, salca ve tuz![]()
Doğru. Ferguson sözün sahibi, kafa Wenger'e gitmiş benim.Alex Ferguson'un sözü değil miydi? En doğru sözlerden biri. İstatistiklere tam olarak yansımayan yada oynadığı takımdaki role istatistikleri çok rahat değişir. Bir takımda veya oyun planında işe yaramaz denilen bir oyuncu başka bir oyun planında o takımın en iyi oyuncusu olabilir.
Bana biraz temposuz ve sadece topla iyi gibi geldi, arada top da çalıyor videolarda ama maç genelinde geri dönecek birisi gibi durmuyor.
Unchartedları oynamadıysan büyuk şey kaçırmissin demektir onun dışinda detroti oneririm
Hep ayni muhabbetOkan hoca hamzaoglu sendoromuna yakalanmis, kendi kendini yiyecek böyle giderse
gerek yokSoy isimleri değişek mi?
Emri ver keromAcil Müdahale Mangası (AMM) göreve hazır ol.
@Enis Sever
@P. Enis Sever
@Feramuz Kayalar
@Temmuz Kayalar
Acil Müdahale Mangası (AMM) göreve hazır ol.
@Enis Sever
@P. Enis Sever
@Feramuz Kayalar
@Temmuz Kayalar
@Onur Y. Sever Yaprak'ım da var reis yavAcil Müdahale Mangası (AMM) göreve hazır ol.
@Enis Sever
@P. Enis Sever
@Feramuz Kayalar
@Temmuz Kayalar