Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dile kolay
10 yılı devirmişiz

GSC gönlümüzün tacıdır.
Seviyorum hepinizi

Screenshot_20240729_225509_Chrome.jpg

Moritz Volz hoca varken daha KOMPAK görüntüde olmamız önyargılarım kaynaklı bir yanılgı mıydı?

Yoksa az çok aynı kadroya iki yıldır yeterince dar alanda bir takım olarak hareket etmeyi hala öğretemedik mi?
Sahi Moritz hoca nereye gitti acaba. Teknik heyet eksildi ama yerine takviye de gelmedi. Tabi görevlendirmesi ne idi tam bilmiyorum.

Bu doğru ama olur da olağanüstü eforlu ve defansif açıdan çok iyi bir orta saha göreceğiz ki rakiplere her maç net pozisyonlar verme sorunu çözülmeyecek

Torreira - Kaan yahut Torreira - Demirbay bu kadar folloş olacak bir tandem değil yeterince dengeli oynasak, ki önlerinde aşırı çalışkan bir Mertens ile oynuyorlar
Mertens'in yaşına rağmen bu çalışkanlığı ve defansa ekstra katkısı olmasa zaten bu kadar folloş olmayı geçtim 2 şampiyonluk da gelmeyecekti.

Ben artık daha dengeli bir takım ve Mertens'i bu kadar yıpratmadan kullanabileceğimiz bir oyun görmek istiyorum ama hoca hala hücum yönü daha güçlü bir isim peşinde.

Örneğin Gedson-Torreira veya Fred-Torreira gibi ikili bekliyorum ama Wendel gibi profiller hiç bu yönde koşturduğumuzu göstermiyor. Gerçi artık ortada liste veya hedef de kalmadı. Kimi alabilirlerse alacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt