- 18 Temmuz 2009
- 81.694
- 238.561
- 5.093
@Sergen Zerenİsmi ver bana saplıcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sergen Zerenİsmi ver bana saplıcam
4 kişilik ekip kursan kimleri alırsın?İndirelim üstat
Ama ekibe bir baksana allah için
Kadroyu daha sağlam yapalım derim
Bu üçü beni satar ben sana söyleyim
İsmimizi revize etme vakti geldi bence
Sahi Moritz hoca nereye gitti acaba. Teknik heyet eksildi ama yerine takviye de gelmedi. Tabi görevlendirmesi ne idi tam bilmiyorum.Moritz Volz hoca varken daha KOMPAK görüntüde olmamız önyargılarım kaynaklı bir yanılgı mıydı?
Yoksa az çok aynı kadroya iki yıldır yeterince dar alanda bir takım olarak hareket etmeyi hala öğretemedik mi?
Her daim hazırım adminimAcil Müdahale Mangası (AMM) göreve hazır ol.
@Enis Sever
@P. Enis Sever
@Feramuz Kayalar
@Temmuz Kayalar
Seni banlayacağız perg hazırlanOunachuyu da alıp fbye vuracağız kırbacı uy aha![]()
Benim mıntıkama o bakmıyor
HayirSeni banlayacağız perg hazırlan
Keramettin abinin lafının üstüne söz olmaz
Çıplak koşturacaklar beni sanırım..Evren Göz: "Galatasaray'ın Gabriel Sara'ya ciddi bir ilgisi var. Görüşmeler sürüyor. Wendel ve Rios'a göre bu transfer daha ihtimalli."
Feramuza bir gecede 20k kaybettirdiğin geceyi anlatsana tekrarİsmimizi revize etme vakti geldi bence
Bayern hanımlar takımına gittiydi en sonSahi Moritz hoca nereye gitti acaba. Teknik heyet eksildi ama yerine takviye de gelmedi. Tabi görevlendirmesi ne idi tam bilmiyorum.
Yarın transfer olabilir.gidememKeramettin abinin lafının üstüne söz olmaz
Veriyor , oyuncu parametrelerine gore benzer profildekileri oneriyor . Camavinga benzerlerini atayim.Camavinga’nın benzerlerini veriyor mu bu zımbırtı
Oylama yapıldı berabere bitti oylama sonucu ikimizinde adı enis sever ve enis savar olarak değiştiben bu enislerin ikisini de aynı kişi sanıyordum
Mertens'in yaşına rağmen bu çalışkanlığı ve defansa ekstra katkısı olmasa zaten bu kadar folloş olmayı geçtim 2 şampiyonluk da gelmeyecekti.Bu doğru ama olur da olağanüstü eforlu ve defansif açıdan çok iyi bir orta saha göreceğiz ki rakiplere her maç net pozisyonlar verme sorunu çözülmeyecek
Torreira - Kaan yahut Torreira - Demirbay bu kadar folloş olacak bir tandem değil yeterince dengeli oynasak, ki önlerinde aşırı çalışkan bir Mertens ile oynuyorlar
Ekibimiz selameti için blowtaş maçı öncesi seni kurban etmemiz gerekiyor.Yarın transfer olabilir.gidemem
Kupa zaten bizim sen ile enis savar gitsinEkibimiz selameti için blowtaş maçı öncesi seni kurban etmemiz gerekiyor.