Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yönetim icin öncelik orta saha transferi olmali ama takim ve taraftarin önceligi super kupa olmali

Kaybettigimiz de sadece kupa’yi degil özgüven kaybi da olacak

Bu yüzden simdiden ciddi’ye almak ta fayda var

Konsantrasyon

Camavinga’nın benzerlerini veriyor mu bu zımbırtı
Camavinganin parametrelerine en yakin 3 oyuncu ( 23-24 performanslari )

En altta tanidik bir isim :)

Screenshot_20240729-231906~2.webp

Yusuf Yazıcı ciddi tat kaçırır, yönetime ilk taşı atacağım hamleleri olur. Yazıcı'nın yapacağı işi o bölgede pek ala Yunus Akgün, Aktürkoğlu yapabilir. Yusuf'un bize orada elimizde olan oyuncuların sağlayabilecekleri haricinde katkı sağlayabileceği hiç bir şey olmaz, sadece yeni evlenen Yusuf'u İstanbul'a taşıtarak kıyak geçmiş oluruz.
Şiddetle karşı durduğum bir hamle.

tslu tff başkanı geldi diye bayram yapıldı ancak malesef kazandığı an söyledik. amacımız "ben demiştim" işi değil. keşke haksız çıksaydık.

"evladımız hakemlerimiz" milliyetçiliği ile ilk iş yabancı var işini kaldırmışlar. emre malok, erkan engin göreve bakalım.

ts, kulüpler birliği seçiminde koç'a oy veriyor.

"kulüp başkanlarına ceza işi" revize ediliyor.

tahkimin başına "şikeyi aklama" tiyatrosunun önde gelenlerinden biri getiriliyor.

yeni tff başkanı "fb taraftarı"nı övüyor.

şimdi de ts-fb taraftar grupları yemek yiyip, dostluk maçı organizasyonu işi planlanıyormuş.

ligde 18-1 kaldık.

bir yandan da dursun özbek ve yöneticileri. gs falan umurlarında değil zaten.

yazık oldu, tarihin en iyi kadrolarından birine. okan hocaya.

bu sene lig izlenmez.

Tamam, sen izlemezsin, renktaş.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bence yönetim icin öncelik orta saha transferi olmali ama takim ve taraftarin önceligi super kupa olmali

Kaybettigimiz de sadece kupa’yi degil özgüven kaybi da olacak

Bu yüzden simdiden ciddi’ye almak ta fayda var

Konsantrasyon

hemen şimdi konsantre olmaya başlıyorum ardacığım

ben konsantre olunca super kupayı kesin alırız

Demirbay'ın kimle kıyaslanırsa kıyaslansın defansif aksiyonlarda daha iyi gözükmesi bana Wenger'in istatistik mini etek gibidir sözünü hatırlatıyor.

Son 2 yıldır ligin en az pozisyon veren ve en az gol yiyen takımıyız, bu sezon clean sheet rekoru kırıldı. Bence bir daha düşünün derim.

Avrupada trans 10 agustostamı kapanıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yeni transferle hayal bile kurmamıza izin vermiyorlar
lanet olsun dostum konsantre bile olamıyorum bu yüzden

adam "kulüp başkanlarının pfdk'ya sevkini kaldırdım" diyor yau :d soyunma odasında hakem rehin alan adam.

şimdi herhangi bir maç sonrasında fb başkanına kim "dur" diyecek? ben kendisinden bu sene sinkaflı bir küfür bile bekliyorum yani. içtiği whiskey'in kafasına göre. nasılsa ceza yok.

diğer tarafta gs zerre umurunda olmayan bir gs başkanı.

biz de burada jelert, 8 numara falan konuşuyoruz.

Tüm bu mesajları “Bir pesimistin gözyaşlarını” dinlerken mi yazıyorsun, renktaş?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

hemen şimdi konsantre olmaya başlıyorum ardacığım

ben konsantre olunca super kupayı kesin alırız

O anlam da demedim

Maca az kala transferler nerde demek yerine maci konusmak daha mantikli sezon icerisinde yaptigimiz gibi

Mac gectiginde yönetime sövmeye devam

Kimse farkinda degil ama kupa’yi kaybetmek özgüven kaybi anlamina gelir ve sezon icerisinde isler yolunda gitmeye bilir bu durum dan dolayi

Bu yüzden serefsizleri konusturmamakta fayda var taraftar destegi ile kupa’yi almaliyiz

içerde 10 kişi fb'ye yenilip şampiyonluk kutlamaktan olunca da taraftar suçlu olmuştu kibir sebebiyle

ne saçma

taraftar istediğini yapar. camia büyüdükçe taraftarı yönetmek yönlendirmek daha zor olur

başarı beklentisi olan yerde bu normaldir

bu hususla başa çıkamayacaksan bu sorumluluğun altına girmeyeceksin, bu kadar basit

ki bizim taraftar üç büyükler içinde görece rasyoneldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt