Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.850
- 22.609
- 1.388
Fagioli Miretti MakkeniKeramettin abi İtalyanca öğretti sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fagioli Miretti MakkeniKeramettin abi İtalyanca öğretti sadece
Camavinganin parametrelerine en yakin 3 oyuncu ( 23-24 performanslari )Camavinga’nın benzerlerini veriyor mu bu zımbırtı
tslu tff başkanı geldi diye bayram yapıldı ancak malesef kazandığı an söyledik. amacımız "ben demiştim" işi değil. keşke haksız çıksaydık.
"evladımız hakemlerimiz" milliyetçiliği ile ilk iş yabancı var işini kaldırmışlar. emre malok, erkan engin göreve bakalım.
ts, kulüpler birliği seçiminde koç'a oy veriyor.
"kulüp başkanlarına ceza işi" revize ediliyor.
tahkimin başına "şikeyi aklama" tiyatrosunun önde gelenlerinden biri getiriliyor.
yeni tff başkanı "fb taraftarı"nı övüyor.
şimdi de ts-fb taraftar grupları yemek yiyip, dostluk maçı organizasyonu işi planlanıyormuş.
ligde 18-1 kaldık.
bir yandan da dursun özbek ve yöneticileri. gs falan umurlarında değil zaten.
yazık oldu, tarihin en iyi kadrolarından birine. okan hocaya.
bu sene lig izlenmez.
Bence yönetim icin öncelik orta saha transferi olmali ama takim ve taraftarin önceligi super kupa olmali
Kaybettigimiz de sadece kupa’yi degil özgüven kaybi da olacak
Bu yüzden simdiden ciddi’ye almak ta fayda var
Konsantrasyon
Demirbay'ın kimle kıyaslanırsa kıyaslansın defansif aksiyonlarda daha iyi gözükmesi bana Wenger'in istatistik mini etek gibidir sözünü hatırlatıyor.
adam "kulüp başkanlarının pfdk'ya sevkini kaldırdım" diyor yau :d soyunma odasında hakem rehin alan adam.
şimdi herhangi bir maç sonrasında fb başkanına kim "dur" diyecek? ben kendisinden bu sene sinkaflı bir küfür bile bekliyorum yani. içtiği whiskey'in kafasına göre. nasılsa ceza yok.
diğer tarafta gs zerre umurunda olmayan bir gs başkanı.
biz de burada jelert, 8 numara falan konuşuyoruz.
hemen şimdi konsantre olmaya başlıyorum ardacığım
ben konsantre olunca super kupayı kesin alırız
Boşuna ısınmamışım adama, keşke alsak.Camavinganin parametrelerine en yakin 3 oyuncu ( 23-24 performanslari )
En altta tanidik bir isim
Ekli dosyayı görüntüle 254693
Çikaldu’yu koyverdik heralde sen takıl canın nasıl isterse dedik. Morutsan da aşili kopardı zaten yeni yıldan önce dönemez futbola. Ne lanetli transferlermiş.