Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.960
- 9.957
- 2.398
Rabiot diye yutturacaklar levent tüzemeneYusuf yazıcı alınırsa küfür show yaparım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot diye yutturacaklar levent tüzemeneYusuf yazıcı alınırsa küfür show yaparım
Transfer nöbeti başlığında rtaşlarımız deşarj olmaya çalışmakta, hüzünlerini paylaşmakta, transfer beklenti ve arzularını dile getirmekteyken gelip 'transfere odaklanmayalım, maça odaklanalım, bu maç çok mühim' diyince işi 'ya transfer ya kupa' eksenine taşımış oluyorsun, bilerek veya bilmeyerekBen ya transfer ya kupa da demedim
Üstüne basa basa tekrar ediyorum
Maca odaklanalim 3 atariz 5 atarizcilar türedi oyle bir durum yok
Maci kazanmak zorundayiz yoksa dagilabiliriz üzülen biz oluruz zararli cikariz bu durumdan
Mayis aylarinda olusan bir sinerji sart diyorum
Yönetim’e yine sövülür hergün sövecegiz zaten cünkü genel olarak yalanci bir ekip var sadece transfer degil bankalar birligi florya kemerburgaz gibi islerde yalan söylediler
Suan öncelik net kupa yoksa isler sikintiya girer bizim adimiza
Yusuf almayacağızBiz 8 numara almadan Yusuf açıklayacağız galiba da, Yusuf alınırsa 8 değil 6 gelir herhalde. Yusuf yedek diye almıyoruzdur
Yusuf duyumunun kaynağı nedir?Biz 8 numara almadan Yusuf açıklayacağız galiba da, Yusuf alınırsa 8 değil 6 gelir herhalde. Yusuf yedek diye almıyoruzdur