Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakın takımı , stadın yapılışını canlı takip eden manyaklarız yav neyi bırakıyorsun:) neymiş çimleri getiren tırlar kapıluleden girş yapmış ulan olaya bak belkide bu manyaklığa aşığız işte :) üzmeyin ulan bu taraftarı ilkay milkay kim geliyorsa gelsin çekelim ligin fişini artık..

Ben ya transfer ya kupa da demedim

Üstüne basa basa tekrar ediyorum

Maca odaklanalim 3 atariz 5 atarizcilar türedi oyle bir durum yok

Maci kazanmak zorundayiz yoksa dagilabiliriz üzülen biz oluruz zararli cikariz bu durumdan

Mayis aylarinda olusan bir sinerji sart diyorum

Yönetim’e yine sövülür hergün sövecegiz zaten cünkü genel olarak yalanci bir ekip var sadece transfer degil bankalar birligi florya kemerburgaz gibi islerde yalan söylediler

Suan öncelik net kupa yoksa isler sikintiya girer bizim adimiza
Transfer nöbeti başlığında rtaşlarımız deşarj olmaya çalışmakta, hüzünlerini paylaşmakta, transfer beklenti ve arzularını dile getirmekteyken gelip 'transfere odaklanmayalım, maça odaklanalım, bu maç çok mühim' diyince işi 'ya transfer ya kupa' eksenine taşımış oluyorsun, bilerek veya bilmeyerek

3 atarız 5 atarız yorumlarına katılmasam da yorum yorumdur. onlar türedi diye maçı kaybedeceksek vah bizim halimize. O zaman aslında GS favori olmakla başa çıkamaz gibi bir yere geliyor söylediğin. Zaten Fb maçını da bu 3 atarız 5 atarızcılar yüzünden kaybettiğimizi düşünüyorsan genel manada anlaşmamız mümkün değil. Sahada oynanan futbola tesiri yüzde 1-2'nin üstünde olmamalı bu söylemlerin

Başta dediğim gibi eğer ezilerek değil de ortada bir maç yahut şanssızlık sebebiyle kupa giderse bir şey olmaz. Tabii ki hayal kırıklığı olur, yönetimin üstündeki baskı artar, yangın büyür ama bunlar zaten o durumda yaşanması gereken şeyler

Son olarak Süper Kupa şampiyonluk kadar mühim olmadığı için aynı sinerjinin oluşması mümkün yahut gerçekçi değil

O değilde forum uygulaması ıos da çöktü sanırım bu tapa fena değilmiş ama sizler ne kullanıyorsunuz ? Ben biraz zor alışacağım galiba..

Kaybedilen derbi maçında yazmıştım. Bu sezona dair çok güzel bir mesajdı aslında o maç ama pek ders aldığımız söylenemez.

Sadece Bats hamlesi ilk yazdığımı kapatır o da biraz kendiliğinden oluşan bir fırsattı.
Sağ bek geldi, Ziyech konusunda maaşından dolayı kalabilir diyorum, daha iyi gözüküyor. Geri kalan eksikler olduğu gibi duruyor.

Biz 8 numara almadan Yusuf açıklayacağız galiba da, Yusuf alınırsa 8 değil 6 gelir herhalde. Yusuf yedek diye almıyoruzdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt