Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin'i şikeciler yada koçtaş alırsa çok üzülürüm. Bizimkiler neden yerli düşünmüyor hiç anlamıyorum. Mesela Oğuz yerine bize Yasin daha elzem en azından solbeki yedekler, davinson yada nelsson'un son anda satılma ihtimaline karşı stoperin olur.

Çok net ihtiyacımız olan mevkilerde oynuyor..Takas artı para falan bir şekilde halletmek gerekiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burhan yine birilerine sormus

Bunlar nasil muhabirler kendi kaynaklari hic mi yok

Normal de yanlis degilsem menajerler üzerinden haber koparman lazim ama bizimkiler anca hatipoglu ile cig köfte yemeye giderler

..

Ekli dosyalar

• IMG_1417.webp
    IMG_1417.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 18
Haciosmanoglu’nun rezalet bir baskan olacagini söyledik

Kendi taraftarina sirin görünmek icin sikeciler bilmem neler dedi ama icraat sifir

Simdi de tff baskani oldu atip tutmak öyle kolay degil spor bakani ve rte var basinda

Fener yine penalti rekoru kirarsa sürpriz olmayacak

Transfer dönemimizdeki yönetim muhabir ilişkisi.

Boş sözler

mamalanan muhabirler.

nevzat ve ali naci bilgi alamadiginda taraftari ne kadar gıcık edecek sey varsa soyler yillardir.bunlara itibar etmeyin

Ali Naci Küçük: "Galatasaray Süper Kupa'yı kazanırsa çok büyük bir kredi kazanır ve orta saha transferini Eylül'de yapma imkanı bulabilir.

Okan Hoca kendinden çok emin ancak taraftar sabırsız. Hoca, ‘Benim iyi bir orta saha hattım var’ dedi ve mevcut kadroyla sezona başlamayı kabul etti."
bir insan anasına sövdürmek için niye bu kadar uğraşır ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt