Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 milyon euro + sonraki satistan yüzde 50 ok

Geri alma maddesi de tamam

Ama Turkiye liginde geri dönme cezasi sacma

Acun hull city’ye alir ordan fenere yollar bunun yolunu bir sekilde bulurlar

Kaç ay oldu batshuayi, jelert iki tane yedek oyuncuyla transfer yaptıklarını sanıyorlar, kuvvetlendirmemiz gerekn bölge dediğine göre ortsahayada yedek bakılıyor heralde

yol ne kadar uzun olursa olsun ilk adım atılmalıdır
bugün itibariyle adımımızı atmış bulunuyoruz
az gözükebiliriz ama unutmayın
onlar bir avuç biz ise milyonlarız

4 milyon euro + sonraki satistan yüzde 50 ok

Geri alma maddesi de tamam

Ama Turkiye liginde geri dönme cezasi sacma

Acun hull city’ye alir ordan fenere yollar bunun yolunu bir sekilde bulurlar
Hull falan olmaz artık,emin de gitmez.emin yukselir,hull da 3.lige insallah

Yuççuf Demir’i yolladığımıza göre ortasahaya 3 hamle gelecek demekki. Biri Yazıcı 2 yabancı.

Bari yedekte şu olsaydı o kadar adımız çıktı sezon başı.

Ilk ismi cikanlardan. Fakir toreyrasi

Bunu bende istemistim, al iste fiyati cok olmaz. Sonra firsat mi kovaliyorsun ne bok yiyorsan ye

Geri alma hakki hos güzel de oyuncu geri dönmek istemedikten sonra hic bir ise yaramiyor

Oyuncu Avrupa'da devam etmek isterse öyle olur. Isin güzel taarfi baska yerli takima gitmeyecek olmasi. O yüzden güzel bir anlasma bana göre. Emin konusunda pek emin degildim zaten. Metehan'a odaklanmis durumdayim

Geri alma hakki hos güzel de oyuncu geri dönmek istemedikten sonra hic bir ise yaramiyor

Oyuncu Avrupa'da devam etmek isterse öyle olur. Isin güzel taarfi baska yerli takima gitmeyecek olmasi. O yüzden güzel bir anlasma bana göre. Emin konusunda pek emin degildim zaten. Metehan'a odaklanmis durumdayim
Metehan dan cacik olmaz knk (üzülerek)

Haluk Yürekli denen adam Ali Naci'den bile daha omurgasız gözümde. 10 gün önce daha transfer dönemi yeni başladı ne bu yangın modunda takılıyordu. Dün yeni açıklama yapmış şimdi tepkiler haklı diye.
Haluk Yürekli kadar delikanlı biri daha görmedim. Adam işinden gücünden oldu, sürekli tehdit küfür yedi yine de futbol camiasındaki bütün dolapları tek tek anlattı. Eleştirisini de her zaman yapıyor.

Metehan hazırlık maclarimizdaki dubois,batuhanla,stoper berkanla ve oynadigimiz riskli oyunla yabana atildi biraz.sagbek ve ortasahada da oynar ama düzgün bi takimla

Emin çok yanlış yapıyorsun. Biri twittera yazmış o zaman Varane ilk çıktığı zaman Pepe ve Ramos varken beni oynatmazlar diyip Ostersundsa gitseydi.

Geçen sene bu sıralar yine isimler yavaş yavaş azalmıştı
Ağustosta kimse oyuncusunu bırakmaz evresine geçeceğiz
Eylüle doğru hiç istemediğimiz biri gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt