Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda turan ne demiş şerefsizlik diz boyu
aynen öyle bir şerefsizliktir gidiyor
Bu hosuma gitti,nelson sonrasi alabiliriz
Hull falan olmaz artık,emin de gitmez.emin yukselir,hull da 3.lige insallah4 milyon euro + sonraki satistan yüzde 50 ok
Geri alma maddesi de tamam
Ama Turkiye liginde geri dönme cezasi sacma
Acun hull city’ye alir ordan fenere yollar bunun yolunu bir sekilde bulurlar
Yuççuf Demir’i yolladığımıza göre ortasahaya 3 hamle gelecek demekki. Biri Yazıcı 2 yabancı.
Bari yedekte şu olsaydı o kadar adımız çıktı sezon başı.
Metehan dan cacik olmaz knk (üzülerek)Geri alma hakki hos güzel de oyuncu geri dönmek istemedikten sonra hic bir ise yaramiyor
Oyuncu Avrupa'da devam etmek isterse öyle olur. Isin güzel taarfi baska yerli takima gitmeyecek olmasi. O yüzden güzel bir anlasma bana göre. Emin konusunda pek emin degildim zaten. Metehan'a odaklanmis durumdayim
Haluk Yürekli kadar delikanlı biri daha görmedim. Adam işinden gücünden oldu, sürekli tehdit küfür yedi yine de futbol camiasındaki bütün dolapları tek tek anlattı. Eleştirisini de her zaman yapıyor.Haluk Yürekli denen adam Ali Naci'den bile daha omurgasız gözümde. 10 gün önce daha transfer dönemi yeni başladı ne bu yangın modunda takılıyordu. Dün yeni açıklama yapmış şimdi tepkiler haklı diye.
Metehan hazırlık maclarimizdaki dubois,batuhanla,stoper berkanla ve oynadigimiz riskli oyunla yabana atildi biraz.sagbek ve ortasahada da oynar ama düzgün bi takimlaGeri alma hakki hos güzel de oyuncu geri dönmek istemedikten sonra hic bir ise yaramiyor
Oyuncu Avrupa'da devam etmek isterse öyle olur. Isin güzel taarfi baska yerli takima gitmeyecek olmasi. O yüzden güzel bir anlasma bana göre. Emin konusunda pek emin degildim zaten. Metehan'a odaklanmis durumdayim
Net fbli oEmin çok yanlış yapıyorsun
Kaçtan vericen krediyiBjk yi yenip süper kupayı kazanırsak yönetime biraz kredi verebilirim
Metehan dan cacik olmaz knk (üzülerek)
Metehan hazırlık maclarimizdaki dubois,batuhanla,stoper berkanla ve oynadigimiz riskli oyunla yabana atildi biraz.sagbek ve ortasahada da oynar ama düzgün bi takimla
Bilyom çok izledim onu altyapıda,kaptanlik potansiyeli de var.serdar azizin kaydedemedigi gelişimi kaydedebilirMetehan cogu kisiyi yaniltacak inanilmaz bir isik var o cocukta. Tam Avrupa stoperi. Sabir