Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkça ET çıkınca likitide sıkıntısı başlamış kulüpte. Emin’in galan satışının başka izahı yok. Bu salaklara kalsa 2,5’a satıyorlardı bir de. Gerçi maaşını biz falan ödüyor olabiliriz. 4’e de çok inanmamak lazım

Hoca Hamza Hamzaoğlu modunu açtı. Sonu benzemez inşallah

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocayı salın ve rahat bırakın Hamzaoğluyla falan alakası yok dursunada dünkü söyleminden kızıyorsunuz adam ne desin orta sahadaki oyuncularımız beceriksiz yerlerine yeni adam alıcaz mı desin tabikide değerli oyuncularımız var orta sahayı güçlendirmeyi düşünüyoruz diyecek

Dursun parayı faize koymuş eylülde vadesi bitiyormuş eylüle kadar 🔑

Haluk Yürekli kadar delikanlı biri daha görmedim. Adam işinden gücünden oldu, sürekli tehdit küfür yedi yine de futbol camiasındaki bütün dolapları tek tek anlattı. Eleştirisini de her zaman yapıyor.
Ne zaman eleştirisini yaptı? Bunların transfer yapamayacağını aylardır ezelin kör annesi meliha bile gördü. Yok yangına gerek yok, bu yangın panik yaptırır, daha transfer dönemi yeni başladı diye taraftarı sakinleştirmeye çalışıyordu kendisi.

Dün ani bir şekilde mezbahaya gidince gelişmeleri kaçırdık. Var mı gelen giden?

Oyle bisey olmayacak
Screenshot_20230915_210031_YouTube.jpg

Ağustos sonuna kadar McTominay beklenecek. Gelmeyecek. Sonra gidip Ndombele gibi bitik, gözden çıkarılmış birini alacaklar. Ben size söyleyeyim. Bu sene Fenerbahçe veya Beşiktaş şampiyon olur. Okan hoca da Hamza gibi savunmaya devam etsin Dursun Özbek'i. Dursun Özbek gideceksin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elalemin başkanı kulübüne para hibe eder, bizim başkanımız (!) kulübün paralarını çalıyor. Aradaki fark.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bende Emini beğenen kişilerden biriyim hatta metehandan olmayacağını (üzülerek) stoper olarak sadece Eminde potansiyel gördüğümü söylüyorum. Gitmeside bence yanlış. Bu Abdulkerimden yada herhangi bir stoperden korkan oyuncudan kafa olarak olacağını çok zannetmiyorum. Hulk City filan demiş bazı arkadaşlar o kadarına da gerek yok bizim arkamizdan bu işlere girecek biriyse zaten yolu açık olsun hainlerden bir yol olmadigini gördük. Neyse inşallah buralara gitmez konu.

Açıkça ET çıkınca likitide sıkıntısı başlamış kulüpte. Emin’in galan satışının başka izahı yok. Bu salaklara kalsa 2,5’a satıyorlardı bir de. Gerçi maaşını biz falan ödüyor olabiliriz. 4’e de çok inanmamak lazım
Eminin maasi tas catlasin 100bin eurodur

Kemerburgaz- konkordato olayını Erden Timur söylemişti zaten Altaylı programında. Yalan yada yeni bir haber değil ki. O yüzden yavaşladı kısmı yalandır yalansa. Zira piknik zamanı gayet hızlanmıştı çalışmalar sonradan yavaşladı.

bjk denen küçük kulübü yenince taraftar takımın ihtiyaçlarını görmeyecek yönetime kredi verecek, taraftar olarak hepimiz o kadar salağız yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt