Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralik olma sansi var galiba

Chelsea’nin doue’ye yaptigi gibi mesela oyuncuyu transfer ettiler ve kiralik yolladilar strasbourg’a

En azindan 2 milyon’a satilmadi buna da sükür,1 ay önce 2 milyon’a anlastilar taraftar tepkisi transferi durdurdu
Benim bildiğim kiralık da yollayamaz. Yusuf için madde koymuştu Ts ve 2 sene önce xe kiralık istemiştik ama maddeden dolayi vazgeçilmişti diye hatırlıyorum. Şuan boşa çıkınca madde direk iptal oldu. Anca fesih yapacaklar öyle alacaklar vs yol bulunur mu bulunur tabi bir şekilde.

Alt tarafı 1 8 Numarayla 1 de Mertensle beraber dönüşümlü oynayacak 10 Numara alacaksınız.Piyasada alınabilecek okadar iyi oyuncu var.2 senedeir bu takım Lig'de şampiyon olup oyuncu almaya parası yoksa yüzsüz gibi her yerde şampiyonluk kutlaması da yapılmasın.Bütün o şampiyonluk organizasyonlarına ne paralar harcanıyodur.Bu işin sonunda oyuncuların maaş ödemelerinde de sıkıntı olacak gibi..
Vay kanks sende yangina baṣlamissin yav

30 milyon Euro’ya giden Boey’i nerdeyse 15 milyona satacak insanlardan bahsediyoruz
Kulübte akıl, beceri, çalışkanlık, azim gibi özellikleri olan kimse kalmadı.
Geriye iş bilmezler, kabiliyetsizler, tembeller, taraftarı küçük görenler kaldı.

Sol bek olarak Yasin Özcan'i da baskasina kaptirirsak Dursun ne diyecek merak ediyorum (!)

@Hasan Çam Pva'nın Psv'ye transfer olduğu zamanı hatırlıyo musun Psv'nin Twitter sayfasına bakıyoduk kanks yav :D
akasya-durağı-sinan-2.webp

Yarın öbürgün İtalya'dan ya da İspanya'dan orta sıra bir takım bu oyuncuyu alır, oradaki performansına göre bonservis beklentisi 20lere çıkar. Biz de taraftar olarak yönetim tarafından oyalanacak bir oyuncuya kavuşmuş oluruz. Arkadaş biz Premier Ligi takımı değiliz çıkarıp 20-30 verecek durumumuz yok. Bizim bu tarz oyuncuları 5-6 civarına alıp 15-20'ye satıyor olmamız lazım. Tek yapmamız gereken bu. Maddi olarak bizden daha iyi Porto,Benfica gibi takımlar bile bunu yaparken biz oyuncu ile olan bağımızı koparamayıp başka hayaller kuruyoruz.

1722333765483.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt