- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.545
- 5.488
Neyseki şampiyon olacağızSene sonu 3. Oluruz gibime geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyseki şampiyon olacağızSene sonu 3. Oluruz gibime geliyor
Ee kim gelecek sencewendel,rios,ezequel gelmez ve yalan demiştik.gabriel sara da yalan.
Twitter diyom Psv'nin Twitter profiliHayır hatırlayamadım. Hafızam bayağı kötüdür kanks yaw![]()
Bunlar hain bunlar Gs dusmani kanksLig başladı daha şampiyonluk kutluyolarTransferleri yapsınlar kutlamalar haklarıdır diyecem de transferleri de yapmadılar ulan
![]()
Şimdi hatırladım sanki. Haberlere rağmen uzun süre açıklamamıştı elemanlarTwitter diyom Psv'nin Twitter profili![]()
Ben o yazdıklarımın hiçbirini istemedim ki zaten ama rios ile ilgili bugün olumlu haberler çıkma ihtimali vardı,hala var ama bize gelmez bence.rabiot ve mctominay bekliyorumEe kim gelecek sence
Yok o öyle değildi ama öyle kabul edelimŞimdi hatırladım sanki. Haberlere rağmen uzun süre açıklamamıştı elemanlar
buda ne kafalarda acaba gene..
Edit: şu yatak odası salon takılan adam sandım - o değilmiş bu arada logoları benziyor
İyi sallamış. Teklif geldiğini falan sanmıyorum, ayrıca daha üst düzey takım hangisi Real Madrid falan mı? Bizde bile 11'e gireceği şüpheliyken hangi üst düzey takımdan teklif gelecekmiş, net kolpa.Kaya Temel: Kerem Aktürkoğlu; Spartak Moskova, Real Sociedad ve Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmiyor, daha üst düzey takımlardan teklif bekliyor. Kerem şu an için Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyor.
Ben o yazdıklarımın hiçbirini istemedim ki zaten ama rios ile ilgili bugün olumlu haberler çıkma ihtimali vardı,hala var ama bize gelmez bence.rabiot ve mctominay bekliyorum
tahmin ettiğim heriflerin hesabı değil zaten ya - haybeye paylaşmış bulundum.Etkilesim aliyor, yalan sıkıyor. Sonra yaptiklari yanina kar kaliyor