Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs muhabirleri toplu olarak lisenin önünde halka açık bir şekilde idam edilmeli. İşin esprisi bir yana o minicik beyinleriyle manipülasyon yapmaya çalışmaları mide bulandırdı iyice, işlerini yapamıyor oluşlarını geçtim. Bunlara en ufak etkileşim vermemek gerek.

1722336439284.webp

Bu yönetim varya adamı hasta eder. Ya yeter ya takımda aylardır 8 eksik, Mertensle beraber idare edecek 10 eksik, sol ve sağ bek yedeği yok. bunlar yokken adamlar pişkin pişkin takılıyor son güne 1 tane kelepir 8 alma peşindeler. Bir arkadaş yazmış gerçekten paranız yoksa orda ne işiniz var herkes böyle yöneticilik yapar ne var bunda oh kendi reklamını yap nemalan elini cebine atma sponsor bulma...

ne sarası kardeşim hasta adamları almayın

Gs muhabirleri toplu olarak lisenin önünde halka açık bir şekilde idam edilmeli. İşin esprisi bir yana o minicik beyinleriyle manipülasyon yapmaya çalışmaları mide bulandırdı iyice, işlerini yapamıyor oluşlarını geçtim. Bunlara en ufak etkileşim vermemek gerek.
Recm haktır bunlara.
Douede patladıktan sonra 2 gün korkudan kafalarını dışarı çıkaramadılar kimileri de özür diledi ama şimdi yine aynı tas aynı hamam.
Millet de yine abi çekiyor.
Hepsi yasaklanmalı şeytanlaştırılmalı GS için beka meselesi haline getirilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt